Credissimo за втора поредна година става Компания на годината

Credissimo стана Компания на годината'17 за НАЛАГАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ФИНТЕК ИНОВАЦИИ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ПАЗАР в категория ФинТех на 19.04.2018 г. по време на церемонията по награждаване, организирана от сп. Business Lady, сп. Bulgaria BUSINESS Review и Business Lady Club. Наградата бе връчена на Георги Руков - Директор международно развитие на Кредисимо и член на Борда на Директорите на Креисимо - Полша.

Credissimo е иновативна европейска ФинТек компания, основана през 2007 г. и е една от най-бързо развиващите се технологични компании в България.

Със своя 10-годишен опит и над 2,000,000 потребители на credissimo.bg, компанията е и любима финансова институция.

От 2013 г. започва да оперира изцяло онлайн и става първата компания в България, която предложи онлайн кредити, одобрение на заеми до минути, кредити с 0% лихва и пусна първата чат бот услуга в света. Политиката на компанията се основава изцяло към грижата за клиента с потребителски ориентирани продукти и услуги, като се стреми постоянно да разработва и предлага удобни и иновативни решения, които да отговарят на високото качество на услугите, което потребителите търсят.

Компанията отчита над 96% клиентска удовлетвореност и счита това за най-точния барометър за качеството на услугите, които предлагат. А те са революционни, тъй като дават възможност на много хора да посрещнат своите нужди и разходи като им осигуряват спокойствие, сигурност и комфорт.

Credissimo е носител на множество награди за своята клиентска политика и интегрирани нововъведения, включително „Най-иновативна компания“, „Иновация на годината“ и др.. Компанията към момента оперира в България, Македония и Полша, като планира експанзия и на други Европейски пазари, както и в Латинска Америка.