Джей Пойнт и Джей Пойнт Плюс, част от Джей Пойнт Груп, бяха отличени с приза „Компания на годината“

Най-добрата компания в широкоформатния, дигитален и офсетов печат спечели престижния приз в категория РЕКЛАМА И ПЕЧАТ за УСПЕШЕН БИЗНЕС МОДЕЛ.
Фирма Джей Пойнт, част от Джей Пойнт Груп, предлага на своите клиенти услуги в областта на широкоформатния печат и по-специално изработката на продукти за външна и вътрешна реклама, включително брандиране на изложения и събития, фасадна реклама и транспортна реклама, изработка на рекламни пана, дисплеи и рекламни стелажи, брандинг на офиси и търговски площи, както и нестандартна интериорна реклама с печат на стъкло, тапети, текстил и PVC плоскости.
Фирма Джей Пойнт Плюс е още един член от семейството на Джей Пойнт Груп. Джей Пойнт Плюс развива дейност в дигиталния и офсетов печат и производство на персонализирани рекламни материали за бизнеса – визитки, брошури и каталози, кутии и опаковки, стикери, етикети, менюта, картички и покани, тефтери, PVC карти и други нестандартни point-of-sale приложения. Продуктите на Джей Пойнт Плюс се отличават със забележителни следпечатни ефекти, изпълнени с лазерно рязане и гравиране, дигитален релефен лак, liquid metal печат с цветни фолиа, специализирани хартии и картони, метализирани ламинати и други нестандартни медии.