НАЙ-НОВИТЕ МЕТОДИ ЗА ПОСТИГАНЕ НА БИЗНЕС ПРЕВЪЗХОДСТВО ЩЕ БЪДАТ ПРЕДСТАВЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ ФОРУМ: BUSINESS EXCELLENCE 2022

Селекцията на най-добрите компании за 2018 година приключи

Нетрадиционен подход към бизнеса, провокиращи и завладяващи презентации от световни и български специалисти в различни области на бизнеса. Това ви очаква на 21 март 2019 г. в хотел Маринела, зала EFE, където ще се проведе Икономическият форум „BUSINESS EXCELLENCE 2022” и петото издание на Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”, организирани от сп. Business Lady, сп. Bulgaria Business Review и Business Lady Club.

Как да постигнем бизнес превъзходство и отлични икономически постижения, преминавайки през залагане на правилната стратегия, към новите модели на управление, професиите и уменията на бъдещето, спецификите на различните поколения потребители, новият свят на комуникациите и маркетинга. Дигиталната трансформация на бизнеса ще разкрие нов свят на роботика, изкуствен интелект, Internet of things, Blockchain и Кибер сигурност.

Вече пета година Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” отличават най-добрите компании в различните индустрии, като дават гласност на постиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните и успешни модели за управление.

Програмата е обявена на https://awards.companyoftheyear.eu/bg/ .