„BUSINESS EXCELLENCE 2022” ЩЕ СЪБЕРЕ УСПЕШНИ БИЗНЕСМЕНИ С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО

София, 11 март 2019 г.

На 21 март 2019 г., в хотел Маринела, зала EFE ще се проведе Икономическият форум „BUSINESS EXCELLENCE 2022” и Годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”. Организатор на събитието е групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady. Нетрадиционен подход към бизнеса, провокиращи и вдъхновяващи истории от световни и български лидери в различни области на бизнеса. Как да постигнем бизнес превъзходство и отлични икономически постижения, преминавайки през залагане на правилната стратегия, към новите модели на управление, професиите на бъдещето, спецификите на различните поколения потребители и новият свят на комуникациите и маркетинга. Дигитализацията на бизнеса ще разкрие нов свят на роботика, изкуствен интелект, Internet of things, Blockchain и Кибер сигурност.

За повече информация и регистрация посетете: www.companyoftheyear.eu

ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ 2019


Във време, когато светът и всичко в него се развиват изключително бързо, бизнесът трябва да прилага практики, които са с поглед поне 3 години напред. Да инвестираме в хората и в лидерския потенциал или в Изкуствен интелект и в IoT? Кое ще се окаже конкурентното предимство (competitive advantage) за организацията и то ли е пътят към успеха във време на подем?


НЕТРАДИЦИОНЕН ПОДХОД КЪМ БИЗНЕСА И ВДЪХНОВЯВАЩИ ПРЕЗЕНТАЦИИ


на световни и български специалисти в различни области на бизнеса и икономиката:
• Как да постигнем бизнес превъзходство и да отчетем отлични бизнес постижения?
• Модели на управление с поглед в бъдещето...
• Съдържание на Business Excellence в български условия.

Панели:


• Залагане на правилната стратегия и оптимизация на процесите (Strategy and Operations)
• Нови управленски подходи (Management)
• Кои човешки качества ще са най-ценни в бъдеще (Human Resourses)
• Развитието на технологиите и мястото им в бизнеса (IT)
• Маркетинг, служещ на клиента (Marketing)

Вече пета поредна година годишните награди „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА” отличават най-добрите компании в различните индустрии, като дават гласност на постиженията им и фокусират общественото внимание върху иновативните и успешни модели на управление. Наградите се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал; непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга; ефективност и прозрачност; конкурентоспособност и иновации; индивидуален клиентски подход; успешен бизнес модел; ноу-хау; добро пазарно позициониране; устойчиво развитие; корпоративна социална отговорност; позитивен обществен имидж и други. Сред категориите тази година са ФИНАНСОВ СЕКТОР, СТРОИТЕЛСТВО И АРХИТЕКТУРА, МЕДИИ, ИНДУСТРИЯ, БАНКИ, БИЗНЕС И МЕНИДЖМЪНТ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, ФАРМАЦИЯ и други.

---------------------------------------------------------
За повече информация: Даниела Илиева, 0884 060 940, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.