Print this page

Съпоставяне на реалният живот с възможностите на съвременните технологии - SEGMARKETING

Как мобилните устройства, новите технологии и добавената реалност могат да работят за вашите маркетингови кампании? Как да обогатим продуктите от реалния свят с помощта на мобилните приложения? Има ли готови и успешни маркетингови решения, които могат да бъдат приложени и на нашия пазар?

 

Можете да се запознаете с десетки практически примери от над 30 държави на семинара на Рафи Албо на 9 октомври в зала Витоша на Интер Експо Център в София. Рафи е работил с най-големите световни брандове като Domino's Pizza, кредитнити карти Visa, модния бранд Mango, автомобилната марка Mitsubishi. Ще видите детски книжки, опаковки на продукти от ежедневието ни, които предизвикват истински WOW ефект.

 

Компаниятя на Рафи Албо, SEGMARKETING е водеща агенция за маркетинг и мобилна добавена реалност, световен експерт в лоялния маркетинг и персонализираната комуникационна индустрия. През 13-те години от съществуването си SEGMARKETING е създавала и подкрепяла Data Base маркетинга и стотици иновативни чисти решения за One-to-One маркетинг кампании за широк кръг от производители. През 2011 г. започва прилагането на Hybrid Cross Media Marketing за компютри и мобилни устройства, или иначе казано да комбинира нещата от реалния живот с възможностите на съвременните технологии.

 

На 9 октомври, Рафи Албо ще покаже реални примери на реализирани маркетинг кампании, продукти за крайни клиенти и опаковки с добавена реалност. Ще ви разкаже за реални иновативни казуси, базирани на най-модерни технологии и тенденции от света на директния и мобилния маркетинг. Ще имате възможност да видите персонализирана добавена реалност, персонализиран директен маркетинг чрез видео върху етикети и опаковки, игри с разширена реалност, платформа за директен маркетинг с поздравителни картички, която поддържа цифрови печатни приложения, печат през мобилни приложения, 3D анимация, оживяващи корици на списания, детски книжки и играчки с добавена реалност, анимация, която дава живот на дигиталния печат и още много други.