Когато настъпи време за промяна

Не се страхувай от промяната

 

Понякога имаме усещането, че е време да започнем нещо ново и да сложим край на миналото. Страхът е по-голям от желанието. Бъдете гъвкави, адаптивни и смели. Забравете страха,сложете го да спи, измъкнете се тихомълком и излезте да танцувате в дъжда! Сега е идеалното време за това да кажеш „почвам на чисто” и да се оглеждаш за нови възможности. Бъди по-смела. Ако работата ти не те прави щастлива, потърси нова, ако искаш да си по-самостоятелна, намери нова квартира. Ако любовните ти отношения са в застой и не те вдъхновяват, осмели се да сложиш край. Понякога промените са за хубаво, защото ни предоставят нови възможности.

 

Бъди смела да експериментираш

 

Искаш промяна? Ами хайде действай! Още от днес си запиши час за фризьор и промени прическата или цвета на косата си. Направи нещо, което винаги си искала да направиш със себе си, но все си се спирала. Искаш тази татуировка от много време - иди и си я направи. Искаш да се рееш в небето с парапланер, ами ако не днес- кога?! Когато правиш това, за което подсъзнателно си мечтаеш, няма как да не си уверена и щастлива.

 

Казвай си повече „ заслужавам го”

 

Заслужаваш го, разбира се. Онова колие там, което искаш да имаш от много време. Или мечтаната почивка през лятото. Стига вече с тази диета, иди и си купи любимия шоколад и му се наслади. Не пропускай никоя възможност, защото ти я заслужаваш. Когато ти се отваря нова врата, мини през нея, не я затваряй. И този красив мъж заслужаваш, и да си щастлива заслужаваш, и да се обичаш заслужаваш!