„Личността.Как да отключите скритите си силни страни“

“Написах тази книга, за да ви помогна да постигнете най-доброто, на което сте способни.”

 

Извлечете максимума от своето най-голямо преимущество – вашата личност – за да постигнете най-доброто от себе си и тя да работи за вас. Ако искате да се изкачите по стълбата на своята кариера, да започнете свой собствен бизнес, да сте по-добър родител, прочут музикант или художник, „Личността. Как да отключите скритите си силни страни“ ще ви помогне да постигнете успех, независимо с какво сте избрали да се занимавате.

 

Книгата е написана за читателите, които искат да узнаят повече за себе си, да открият силните си страни, да ги развият в по-голяма степен и на основа на всичко това да постигнат по-големи успехи в работата и живота.

 

Д-р Роб Йънг е световноизвестен лектор в сферата на бизнеса и всепризнат авторитет в областта на психологията на високите постижения. Директор е на консултантска фирма за лидерски умения Talentspace, но също така обучава ръководители и техните екипи и им помага да постигнат своите цели.

 

Той е експерт, търсен от телевизионни програми, вариращи от новините по CNN и ITN до Big Brother и Working Lunch („Работен обяд“) на BBC. Водещ е на телевизионната поредица на BBC „Как да получа мечтаната работа“. Написал е над дузина книги, превърнали се в бестселъри, и често е цитиран в пресата, включително и в авторитетни вестници като Financial Times и Guardian.

 

Той използва личностни тестове, за да проникне до съзнанието на хората, като по този начин помага на различни организации да наемат подходящите кандидати в трудни ситуации и работи с мениджъри, за да подобрят своята ефективност. Дори е поканен да проведе личностни тестове на знаменитостите в танцовото телевизионното шоу на BBC Strictly Come Dancing.

 

Притежава две научни титли по психология. Защитил e докторска степен по психология на упражненията и спорта с основен акцент върху мотивацията и върховото представяне. Също така е квалифициран личен треньор, инструктор по аеробика и експерт-психолог на Британското психологическо общество.

 

„Леснодостъпна, основана на задълбочени проучвания книга, която би заинтригувала всеки човек.” - Ейдриън Фърнхам, професор по психология в University College, Лондон.

 

„Практично и достъпно. Това е задължително четиво за всеки, който иска да постигне по-голямо себепознание и бъдещи успехи.” - Фиона Дент, директор на Executive education, Ashbridge Business School.