Остава един ден до 7-мото издание на Годишните награди на списание и клуб BUSINESS LADY

„КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА”

дневно Business Lady Live събитие със споделяне на практически опит

 

На 12 юни 2018 г. ще се проведе седмото издание на Годишните награди „Business Lady2017, инициирани от сп.BusinessLadyи Business Lady Clubв София хотел Балкан(бившия хотел Шератон). Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост.

Събитието е организирано в две части:

I.       Business Lady Live (work shop) – „КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА”

II.      Вечерна официална церемония и гала вечеря, по време на която ще бъдат връчени наградите на отличените дами.

Инициативата се провежда с подкрепата на комисар Мария Габриел, която записа специално обръщение към организаторите, участниците, жените и възможности им за развитие и предприемачество в 21 век. Обръщението на комисар Габриел можете да видите тук: www.businesslady.club.

Business Lady Live (work shop) – „КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА” ще се проведе в рамките на един ден (от 10:00 до 14:00 часа) и ще се излъчва безплатно в реално време он-лайн тук, без регистрация: www.businesslady.club. Темите, по които известни имена от бизнеса и държавната администрация ще събеседват, са:

  1. I.Ключове в мениджмънта – тук са заложени темите: Time management, Project management и Как да надъхаме екипа си и самите нас – техники за ентусиазиране.

Сред участниците в този панел са:

-      Лидия Шулева - Собственик Бизнес Интелект

-      Лили Караманчева - Генерален мениджър на QUEISSER PHARMA България

-      Детелина Смилкова - Вицепрезидент на ВУЗФ, председател на БАУХ

-      Димана Василева - Основател и мениджър на Quintessentially в България

-      Гергана Маркова- Главен водещ на обучението в Марков колеж и собственик, управител на ЛИКОРА ООД

-      Милен Великов- HR специалист

  1. II.Личен живот и бизнес: МИСИЯ ВЪЗМОЖНА сред темите в този панел са: Старт на собствен бизнес – плюсове и минуси, Професионалното прегаряне – как да го избегнем?,Иновативни методи за релакс в бизнеса.

Добри практики от житейския си професионален опит ще споделят:

-      Ани Хира - Бизнес консултант Човешко развитие, основател на HUGAH

-      арх. Богдана Панайотова - Управител на „ЕН АР Консулт” ЕООД

-      Десислава Петева - Управител наПимел Трейдинг ЕООД

-      Юра Драганова - Директор „Човешки ресурси в „Солвей Соди АД

-      Виктория Стоянова – Президент на Зонта клуб „Света София”

-      Димитър Караманчев - Основател на StartITSmart и MetaReading

-      Александър Николов- Бизнес консултант и коуч, автор на книгата „Бизнес растеж

-      Марина Цекова - журналист, НОВА ТВ

  1. III.Как го правят успешните бизнес дами в този панел ще чуем интересни гледни точки за: Социалните роли на жените в 21 век и техники за приоритизиране, Женската енергия и предприемачеството – как да се настроим ментално за успешен бизнес? и ще направим няколко Ролеви игри. Сред събеседниците тук са:

-      Илона Станева - Директор „Маркетинг и реклама”, Първа инвестиционна банка

-      Илияна Захариева - Директор „Корпоративни комуникации”, А1 (Мтел)

-      Стойне Василев - Предприемач и основател на SmartMoney.bg

-      Жана Иванова - Собственик на Издателска къща „Жануа`98"

-      Яна Данаилова - Нутриционист и специалист по хранене, сертифициран преподавател по йога

-      д-р Наталия Футекова - Предприемач, основател ERP Academy

-      Мила Захариева - Основател на Корект Консулт Партнерс

-      Илияна Захариева – директор Корпоративни комуникации, А1 (Mtel)

На официална церемония сп. Business Lady ще връчи своите годишни награди за 7-ма поредна година. По този повод организаторите са подготвили прекрасна шоу програма. Водещи на събитието ще бъдат актьорите Явор Ралинов и Илия Георгиев. Участие ще вземат още квартет Белканто (финалисти в Х-Фактор),младите цигуларки от Нов симфоничен оркестър, талантливите деца – музиканти и лауреати от фондация „Консонас”и шампионите на България за професионалисти в спортните танци от клуб по спортни танци „Проданс”.Тази година организаторите ще отличат дами в категории като: Икономика и мениджмънт, Здравеопазване, Строителство, Финансов сектор, Фармация, ИТ сектор, Човешки ресурси, Земеделие, Бързо развиваща се компания, Личност - вдъхновител и други.

Подробна информация за всички участници и събеседници в работните блокове ще намерите тук: www.businesslady.club. Регистрацията за събитието на място ще бъде в 9:30 ч., а стартът на работните блокове ще бъде точно в 10:00 ч. Желаещите да присъстват в залата и да обменят опит, практика и контакти с участниците в панелите, могат да го направят срещу вход от 50 лева, който могат да заплатят на място, при регистрация.

Партньори на 7-мите годишни награди на сп. Business Lady са радио Фокус, радио Витоша, Информационна агенция Фокус, информационна агенция Кросс, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, b2bmedia, Manifesto.BG, Flashnews.bg, винарска изба „Бонония естейт”.

За допълнителна информация:

Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Списание Business Lady е единствено по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието реализира редица проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Business Lady Club, Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015, 2016, 2017), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015, 2016, 2017), Икономически форум (2016, 2018), Благотворителен бал за борба с рака на гърдата (2013, 2014), потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” (2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), Социални кампании, проект „Успешни в България”, Алманах ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, Диамантено парти и др.