Print this page

ОСТАВАТ 4 ДНИ ДО ФИНАЛА НА КЛАСАЦИЯТА „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

Следващите 4 дни – до 5 юли, четвъртък (включително), са финалните за десетото издание на класацията, в рамките на които потребителите могат да посочат своята любима марка в третия, последен етап от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”.Общо 105 марки в 35 категории се борят за първо, второ и трето място във финалния кръг на конкурса. По 3 бранда във всяка категория се състезават за титлата ЛЮБИМА МАРКА. До момента в десетото, юбилейно издание на конкурса са взели участие близо 32 хиляди потребители.

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес www.mylovemarks.eu. Потребителите номинират или гласуват в поне половината от категориите, след което потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

Подбрани са 35 категории:

 1. ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.
 2. БУТИЛИРАНИ ВОДИ.
 3. КАФЕ И ТОПЛИ НАПИТКИ.
 4. ЯДКИ, ЧИПС, СОЛЕТИ.
 5. ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ.
 6. МЕСНИ ПРОДУКТИ.
 7. МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.
 8. МАЙОНЕЗИ, ЛЮТЕНИЦИ И СОСОВЕ.
 9. БИО ПРОДУКТИ И СУПЕР ХРАНИ.
 10. КОЗМЕТИКА.
 11. БИО И НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА.
 12. ДЕРМО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА.
 13. БЕБЕШКА КОЗМЕТИКА.
 14. БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ПРОДУКТИ.
 15. АВТОМОБИЛИ.
 16. БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА.
 17. ЗАВЕДЕНИЯ.
 18. УЕБ МЕДИИ И САЙТОВЕ.
 19. РАДИО.
 20. ТЕЛЕВИЗИЯ.
 21. ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ.
 22. БЪЛГАРСКА МАРКА.
 23. БЪЛГАРСКА МАРКА – ХРАНИ И НАПИТКИ.
 24. ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ.
 25. ВИТАМИНИ И ХРАНИТЕЛНИ И ДОБАВКИ.
 26. БАНКИ.
 27. ФИНТЕХ КОМПАНИИ.
 28. ТУРИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ.
 29. ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ – МОЛ.
 30. ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ.
 31. ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ.
 32. ИТ И СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ.
 33. ЛЮБИМ РАБОТОДАТЕЛ.
 34. ИНОВАТИВНИ МАРКИ.
 35. ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Церемонията по награждаването ще се състои на 12 юли.


 

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 30 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.