ПРЕДСТОЯТ ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ И КЛУБ BUSINESS LADY’19

На 12 юни 2019 г. ще се проведе осмото издание на Годишните награди на списание и клуб Business Lady, Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.


Какво ви дава отличието в Годишните награди „Business Lady”?


Бизнес събитието Годишните награди за дами на списание и клуб Business Lady е мащабно събитие, което:
1) дава уникална възможност на вашите екипи и ръководни кадри да общуват пълноценно с изтъкнати представители на различни браншове, експерти и лидери от водещи икономически отрасли, министри, зам.-министри, представители на национални агенции и други управленски кадри от държавната администрация и висшия мениджмънт на водещи и национално значими компании.
2) допринася за засилването на лидерските позиции и позитивния корпоративен имидж на мениджмънта и компанията/бранда, спрямо конкурентите, партньорите и крайните клиенти. Ежегодно се превръща в трибуна за обмяна на успешни бизнес практики, както и за признаване на професионалните успехи, лични качества и достижения на лидерите на вашата компания и на екипите зад тях.

Какви са целите на наградите Годишните награди „Business Lady”?


• Да позиционират дамата и представляваната от нея компания като лидер в бранша;
• Да засилят професионалната репутация на личността и позитивния имидж на компанията;
• Да отличат достиженията на лидерите на компанията и екипите зад тях;
• Да поощрят женското предприемачеството и развитието на жените в бизнес кариерата;
• Да споделят успешни бизнес практики;
• Да отдадат значимото признание и да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Кои са критериите?


Подбрани са различни критерии, сред които Успешен мениджмънт, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Социална дейност, Грижа за обществото, Устойчиво развитие, Иновации, Бързо развиваща се компания/продукт, Налагане на търговска марка и други, институции и компании ще бъдат оценени подобаващо в съответните отрасли – Застраховане, Финансов сектор, Строителство и Архитектура, Индустрия, Фармация, Start up, Промишленост, Икономика и мениджмънт, Здравеопазване, Туризъм, Недвижими имоти, Човешки ресурси, IT сектор, Ритейл сектор и т.н.

Наградите се връчват за заслуги, свързани с:


- богат професионален опит;
- ноу-хау;
- устойчиво развитие;
- прилагане на иновативен и успешен мениджмънт;
- успешно прилагане и адаптиране на добри практики;
- ефективно развитие на човешкия капитал;
- конкурентоспособност и иновации;
- позитивен обществен имидж.

СЪБИТИЕТО:


Ще присъстват над 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. Официалната част на събитието ще бъде с продължителност два часа.

Медийни партньори:
- РАДИО: радио Фокус, радио Витоша.
- ИНТЕРНЕТ: Информационна агенция Фокус, информационна агенция Кросс, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG, Flashnews.bg.


------------------------------------------------------------
Списание BusinessLady е единствено по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието реализира редица проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – BusinessLadyClub, Годишни награди на сп. Businesslady (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015, 2016, 2017, 2018), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015, 2016, 2017), Икономически форум (2016, 2018), Благотворителен бал за борба с рака на гърдата (2013, 2014), потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” (2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018), Социални кампании, проект „Успешни в България”, Алманах „ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ”, Диамантено парти и др.