ДНЕС СТАРТИРА ФИНАЛНИЯТ ЕТАП НА КЛАСАЦИЯТА „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

Остават 10 дни до първата Брандинг конференция у нас

От днес, 1 юли до 7 юли, включително потребителите могат да посочат своята любима марка в третия, последен етап от единствената потребителска класация у нас „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Общо 108 марки в 36 категории продължават във финалния кръг на конкурса. По 3 бранда във всяка категория се борят за титлата ЛЮБИМА МАРКА. До момента в 11-тото издание на конкурса са взели участие над 25 000 потребители.

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес www.mylovemarks.eu. Потребителите номинират или гласуват в поне половината от категориите, след което потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

Подбрани са 36 категории, а именно:

1. ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ.

2. ВИНО И ВИНАРСКИ ИЗБИ.

3. БУТИЛИРАНА ВОДА.

4. КАФЕ И ТОПЛИ НАПИТКИ.

5. ЯДКИ, ЧИПС, СОЛЕТИ.

6. ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ.

7. МЕСНИ ПРОДУКТИ.

8. МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.

9. МАЙОНЕЗИ, ЛЮТЕНИЦИ И СОСОВЕ.

10. БИО ПРОДУКТИ И СУПЕР ХРАНИ.

11. БИО И НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА.

12. ДЕРМО И МЕДИЦИНСКА КОЗМЕТИКА.

13. БЕБЕШКА КОЗМЕТИКА.

14. БЕБЕШКИ И ДЕТСКИ ПРОДУКТИ.

15. АВТОМОБИЛИ.

16. ЗАВЕДЕНИЯ.

17. УЕБ МЕДИИ И САЙТОВЕ.

18. РАДИО.

19. ТЕЛЕВИЗИЯ.

20. ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ.

21. БЪЛГАРСКА МАРКА.

22. БЪЛГАРСКА МАРКА – ХРАНИ И НАПИТКИ.

23. ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ И МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ.

24. ВИТАМИНИ И ХРАНИТЕЛНИ И ДОБАВКИ.

25. ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ ПРОДУКТИ.

26. ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ.

27. ФИНТЕХ КОМПАНИИ.

28. ТУРИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ.

29. ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ.

30. ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ.

31. ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ.

32. ИТ И СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ.

33. ЛЮБИМ РАБОТОДАТЕЛ.

34. ИНОВАТИВНИ МАРКИ.

35. СОБСТВЕНИ МАРКИ.

36. СОБСТВЕНИ МАРКИ – ХРАНИ И НАПИТКИ.

 

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.

Тази година за първи път ще бъдат връчени и призове за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите – тези, които са допринесли с креативност, иновативнастратегия и адекватен комуникационен план за силното присъствие на продукта/услугата и емоционалната му връзка с потребителите. Това са специалистите, стоящи зад всяко послание, слоган, статия, постове в социалните мрежи, които разбират потребностите на своите последователи и денонощно са близо до тях.

„BRAND TALKS: Мисия „Любима марка” – First Branding Conference
Специалисти в областта на маркетинга, рекламата и ПР-а ще се присъединят към нас, за да споделят своя опит и да дадат ценни препоръки кое е разковничето и как трябва да общуваме със съвременния потребител, за да имаме емоционална връзка и лоялни клиенти. Ще чуете вдъхновяващи истории, примери от практиката и ценни съвети как да направите своя бранд не просто успешен, а любим. Билети и повече информация за събитието могат да се закупят на www.brandtalks.eu.

Конференцията BRAND TALKS: Мисия „Любима марка” ще се състои на 11.07.2019 г. в Рейнбоу плаза, а същата вечер и награждаването на финалистите в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” и „БРАНД мениджър на годината”.


-------------------------------------------------------------
Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие между 20 000 и 40 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с Даниела Илиева, +359 884 060 940, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.