11.07.2019 - Най-добрите маркетолози на една сцена в един ден!

Как и ВИЕ да създавате любими брандове и да печелите все повече от тях?


04.07.2019, Вероника Илиева


Голямото специално събитие 5 в 1 наближава! На 11.07.2019 г. в Рейнбоу плаза ТОП маркетолози ще разкрият как и ВИЕ да създавате любими брандове и да печелите от тях по време на First branding conference BRAND talks: МИСИЯ ЛЮБИМА МАРКА. Заредени с ценни практически съвети от 9 до 16.30 ч. как да създадете любим бранд, как да печелите повече от марката, как да надградите себе си, как работи бизнеса, с ноу – хау на успешни професионалисти и нови хоризонти в бизнес среда и в среща с лидери, вечерта от 19.30 ч. ще бъдат възнаградени усилията на брандовете и специалистите, отговорни за това да са „ЛЮБИМА МАРКА“ на българския потребител. По време на стилния коктейл с церемония по награждаване ще бъде представен и новия брой на сп. Business Lady, а присъстващите представители на бизнеса ще имат възможност за създаване на контакти по между си и с членовете на Business Lady Club.

BRAND talks e част от Smart talks инициативата на списание Bulgaria Business Review, списание и клуб Business Lady и „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” - единствената потребителска онлайн класация в България. Тя се провежда за 11-та поредна година и дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие и сърца. Инициативата е основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.

За първи път ще бъдат връчени и призове БРАНД МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА за бранд мениджърите, маркетинг мениджърите и комуникаторите, развили и наложили марката сред потребителите – тези, които са допринесли с креативност, иновативна стратегия и адекватен комуникационен план за силното присъствие на продукта/услугата и емоционалната му връзка с потребителите.

Срокът, в който могат да бъдат закупени билети на преференциална цена е до 8.07.2019 г., а местата са ограничени, предупреждават организаторите на събитието! Всички теми и лектори на BRAND talks могат да бъдат видени на https://brandtalks.eu/.


За повече информация и въпроси: Вероника Илиева, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., 0898 26 06 53, https://brandtalks.eu/