Нина Добрев – суета и стил в Париж

Красавицата от „Дневниците на вампира” бе сред звездните гости на дефилетата по време на Седмицата на модата във френската столица


Парижките фотографи буквално са обсебени от актрисaта с български корени Нина Добрев. Красавицата от „Дневниците на вампира” е сред звездните гости, които наблюдават дефилетата по време на Седмицата на модата във френската столица. Нина очарова и най-педантичните модни спецове, появявайки се с два уникални тоалета в две последователни вечери - рокля в червено и черно на Версаче и тъмносиня ултракъса рокля на „Шанел”, комбинирана с дълго сако. Папараците документират всяка стъпка на младата звезда - независимо дали е на шопинг, или се любува на красотите във френската столица.


nina-dobrev2„Цял Париж е в краката на младата Нина Добрев”, „Погледнете я, тя е самата елегантност. Ако не знаехме, че не е родена тук, щяхме да решим, че е съвършената французойка. Качете я на подиума за следващата Седмица на модата” - това са само част от коментарите, които шестват из френските модни и светски издания по адрес на актрисата.