COTRUGLI Business School връчва стипендии за над 100 000 евро

За поредна година COTRUGLI Business School, водещо бизнес училище в региона, отвори процедурата по кандидатстване за стипендии за програмите Executive MBA и MBA (E / MBA). Те са създадени за амбициозни хора, които искат да напреднат в кариерата си чрез инвестиране в знания и създаване на контакти.

Ако новите знания и самоосъвършенстването е важно за вас и искате да разширите мрежата си от бизнес контакти и възможности, кандидатствайте за стипендиите, които се дават на мениджъри на ръководни длъжности в България и са на обща стойност над 100 000 евро!

Защо MBA?

MBA програмата (магистър по бизнес администрация) е най-високият стандарт на бизнес образование. Програмата е предназначена да развие лидерски умения в мениджърите. Студентите от COTRUGLI Business School посочват, че най-голямото предимство на програмата е промяната в мисленето и самосъзнанието, които са ключовите фактори за ефективните процеси на вземане на решения и напредъка в кариерата.

Защо COTRUGLI?

Бизнес училището COTRUGLI е сред най-добрите 2% от бизнес училищата, които притежават международната АМБА акредитация, заедно с INSEAD, IMD, ESCP ... То събира успешни и перспективни мениджъри и международно признати преподаватели. Студентите от COTRUGLI имат приблизително 5 години (MBA) и 15 години (EMBA) професионален опит. Структурата на поколението студенти е такава, че 70% от тях аемат ръководни длъжности в малки и големи компании, както като директори, така и като предприемачи. Те идват от много различни индустрии, включително: фармация, строителство, ИТ, телекомуникации, FMCG, финанси и др.

В момента общността на завършилите наброява 2000 души, което го прави една от най-големите бизнес мрежи в региона на Югоизточна Европа. Дейността на завършилите като събития, форуми, Дни на COTRUGLI, конференции, спортни събития, пътувания и бизнес мрежи, са само част от предимствата на членството на COTRUGLI Alumni.

Програмата изисква минимално отсъствие от работа. Executive MBA лекциите се провеждат веднъж месечно, от петък до неделя, докато лекциите по MBA се провеждат веднъж на всеки 6 седмици и обикновено са една седмица.

Как да кандидатствате за стипендии?

Тази година COTRUGLI ще присъди 4 частични MBA и 4 частични стипендии за Executive MBA, както и стипендии от 30% за всички най-квалифицирани кандидати. Ако имате необходимия професионален опит, университетска диплома и солидни познания по английски език, можете да кандидатствате за стипендия тук. Ще бъдете информирани за следващите стъпки малко след като кандидатствате. Крайният срок за кандидатстване е 20 май 2018 г.