Как се поддържат французойките

Обичат ли да се глезят французойките?Основното правило на французойките е да полагат усилия по всяко време на деня, за да изглеждат добре. Тогава не бива да ви се струва странно как те изглеждат винаги секси и съблазнителни.

Превенцията е ключ към красотата


Истината е, че френските жени започват да приемат грижата за кожата си още от ранна възраст. Това им дава огромно надмощие когато става въпрос за стареене. Те стриктно спазват всяка стъпка от рутинното почистване до дълбокото подхранване. Вместо да чакат времето да остави своя отпечатък върху лицата им и чак след това да започнат борба с мощни, потенциално дразнещи продукти, те постоянно полагат грижа за своята кожа и то от главата до петите. В крайна сметка превенция е много по-добре от лечение.

 

Шията и деколтето


Тези често пренебрегвани области са сред първите, които демонстрират сериозни признаци на възраст, защото деликатната кожа не може да издържа на вредното въздействие на слънцето и замърсяването.

 

Хранене и хидратация


francuzoikite2За да остане красива французойката се опитва да яде балансирана диета, която включва много пресни плодове и зеленчуци, както и органични продукти от пазара. Хидратацията е също важен фактор за красотата французойка, така че тя не забравя да пие твърде много вода - поне 6-8 чаши на ден.


Винаги помнете, че здравето идва отвътре. Така че да се постигне този най-привлекателен външен блясък, лекувайте и се грижете за тялото си като бихте го правили с най-престижният автомобил – само с най-добрата храна и течности в него. Бонусът след това е, че най-вероятно вие някога не ще получите акне и няма да се налага да носите толкова много грим!

 

Косата на френските жени


Когато мие косата си, французойката обича да изплакнете шампоана със смес от студена вода и ябълков оцет (или пресен лимонов сок). Това всъщност дава на косата лъскав блясък. След като е направила това, тя прилага балсам за коса.

Маниккюрът на френските жени


francuzoikiteФренската жена винаги си прави седмичен маникюр и педикюр. Тя знае, че класическите френски нокти с полупрозрачна розова или бежова база никога няма да излезе от мода.

 

Малките удоволствия на френските жени


Французите са хора, които обичат удоволствието, и въпреки че французойката не иска да използва много грим / козметика, тя обича да се потопи в луксозна баня или да отиде на масаж. Обожава прекрасните ароматни сапуни, лосиони за тяло, парфюми и др.