Есента в нашите ръце – как да оцветим ноктите през есента

Септември е вече тук, а жаркото слънце и солените морски вълни с усмивка ни махат за довиждане. Въпреки края на лятото доброто ни настроение е все още тук и не възнамерява да ходи никъде, защото знае, че есента е подготвила множество прекрасни изкушения. Едно от най-големите този сезон е негово величество маникюрът. Тази есен модните тенденции при него са много разнообразни, предлагащи за всеки по нещо... и за ценителите на семплата елегантност, и за любителите на екстравагантността.

 

Естествените нокти са предпочитани - през този сезон късите, леко заоблени или бадемовидни нокти умело изместват от сцената дългите с квадратна форма. А когато става дума за цветове, предпочитаните са пепел от рози и светлобежово.

 

Бордо и други разновидности на червеното - съвсем очаквано и този сезон няма да мине без вечната класика - маникюр в червено. Стилен, провокативен и с доза секси излъчване, той е идеален както за ежедневието, така и за по-специален случай. А тези от вас, които обичат да провокират с визията си, ще се влюбят в хита на тазгодишните модни ревюта, а именно червени нокти в комбинация със синьо, черно или златисто.

 

Златни нокти - тази година златни са не само акцентите в творенията на модните асове, но и маникюрите по модните подиуми. Mara Hoffman, Peter Som, и Naeem Khan заложиха на ефектни нокти, потопени в златни нюанси. От вас зависи дали целият нокът ще е издържан в златно или този цвят ще присъства само като акцент. Едно обаче е сигурно, няма как да сгрешите със златен маникюр.

 

Метални проблясъци върху ноктите - ноктите, потопени в металически проблясъци, са истинска наслада за очите, открояваща се с ефектно излъчване, което веднага приковава погледа.