Подходящ грим за притежателите на Сини очи

Имате сини очи и ви трябва съвет за перфектен грим? Сините очи като цяло са универсални и можете да поставяте всякакви цветове на клепачите,но ако имате специален повод или се нуждаете от специален поглед,тогава по-добре прочетете с какви хитринки може погледа ви да засияе. Ето ви няколко практични и ценни съвета:


-Златисти(бронзови) сенки за очи-това е комбинацията, от която очите ви наистина ще заблестят и ще получите безброй комплименти. Разбира се златото в очите е подходящо за по-официални срещи и събития.


-Медни сенки за очи- те са от топлата гама и задължително ще подчертаят незабравимо сините ви очи. Синьо и медно е една незабравима комбинация.


-Кафяви сенки за очи- последни са от серията топли нюанси, но в никакъв случай последни по впечатлението, което оставят след себе си. Ако сте притежател на дълбоки сини очи, за предпочитане са светлите нюанси на кафявото.


-Зелен металик сенки-ако целта ви е да сте още по-секси и още по-драматично сияйна, особено за жени с пъстри очи. На долния клепач може да разнообразите с лилави сенки.Това са вашите сенки в летния сезон.


-Очна линия в морско син свят- тя е подходяща за светло сини, тъмно сини, зелено-сини и сиво сини очи. Определено ще подчертае погледа и ще го направи неустоимо привлекателен.


-Блестящи сенки- Очаква ви вечерно плажно парти? Блестящите сенки за задължителни ако искате да омагьосвате всеки мачо, който ви е впечатлил.


-Черна или кафява спирала – Спиралата за очи е най-търсената козметика,според направено проучване. И двата цвята подхождат на сини очи, но кафявата е по-скоро за по жени с по-светла кожа и вежди.


-Ако имате сини очи- избягвайте сини сенки или син молив за очи в същия нюанс на очите ви. Купете си тъмносини сенки. Придържайте се към топлите цветови гами.

 

2 3  4