Късият Топ – хит през лятото

Къс топ или т.нар. на езика на модата "crop top", е сред най-модерните дрехи през лято 2014. След временното отсъствие от модната сцена, едно от най-сексапилните летни предложения отново е на модния връх.


Манията по късите горни дрехи, които показват цялото коремче, вилнееше с пълна сила в моите тийнейджърски години. Докато изведнъж стана крайно демоде и спряхме да дефилираме по гол пъп. И ето, че модното колело отново се завъртя, и пак късият топ е супер актуален.


Разбира се, всеки нов моден тренд пристига не само като "добре забравено старо", но и с иновативни елементи. Късият топ, независимо от модела, е ултра къс, но долната дреха (панталон, пола) е с висока талия.

 

Какъв къс топ в какви актуални комбинации ще носим през лято 2014?


2Тип тениска или риза с права пола


Изключително модерен вариант, подходящ както за офиса, така и за свободното време. Скъсената и вталена тениска в комбинация с права пола, подчертава извивките на фигурата, оставяйки открита секси областта над пъпа. Вариантът с къса риза запазва елегантността на визията, въпреки подчертания сексапил.

 

Тип сутиен с разкроена пола


Едновременно женствено и много секси предложение за по-дръзки момичета. Малката талия е задължителна, разкроената пола ще прикрие евентуални недостатъци на фигурата в долната част. Сутиенът в тази комбинация е в разнообразни модели, повечето във вид на бюстие с асиметрични елементи.

 

3Бюстие с панталон


Сексапилът на бюстието с класиката на панталона – съвършената шик комбинация. Ако заложите на модерните панталони с ниско дъно, ще получите още бонус точки за стил. А за съчетаването на бюстие с панталон в еднакъв десен ще ви разкажа малко по-подробно като следващ тренд.

 

По-модерният костюм


Класическият костюм сако и пола/панталон е за традиционалистките, които предпочитат или се налага да носят официално облекло. Костюмът от къс топ и пола/панталон е актуалният вариант за лято 2014. Комбинацията е секси, подчертаваща силуета.

 

Със закачливи надписи


Свежо лятно предложение за момичешко излъчване. Изразяване на послание с езика на модата. Късият топ с надпис е за спортни натури, които обичат да се забавляват.

 

На воали


Номинация на женствеността. Воалите създават една романтична ефирност, която е много търсен акцент в лятното облекло.

4