Как да подберем облекло за новогодишната нощ?

Преди да се спрете на тоалет за празничната вечер, трябва да сте решили къде и в какво обкръжение ще празнувате или с други думи – изборът ви на дрехи е силно зависим от мястото и цялостната концепция на празника.

 


 

 

Корпоративна Нова Година

 

Много фирми организират празнична вечеря за своите служители в ресторант, като напоследък се наложи традицията това да се прави преди Коледа. Поради това, трябва по-рано да помислите, какъв тоалет да изберете за така наречения „коледен банкет“.
Важно в такива случаи е да не пренебрегвате напълно дрес-кода на компанията си, ако има такъв. Все пак, ще вечеряте с колегите и началниците си! Уместно в 15такива случаи е да изберете тоалет в офис вариант, например, облечете пола с висока талия (изглежда много женствено и стилно) в комбинация с ярка сатенена блуза или риза. Добавете изящни обувки с високи токчета, цветен колан, който да е в тон с блузата и красиви, но в никакъв случай не блестящи, бижута.

Втори, със сигурност безпогрешен, вариант е класическата малка черна рокля. Избира на модел зависи само и единствено от вас: женствена рокля с тънки презрамки, елегантна вталена рокля или рокля с бюстие. При цялото разнообразие от модели, вие със сигурност ще намерите нещо подходящо за вас и можете да сте сигурни, че колегите ви ще ви оценят!
Ако във фирмата, в която работите, няма строги правила по отношение на облеклото, изборът ви значително се разширява. Например, можете да се спрете на стилна рокля в ярък цвят, в съчетание с контрастен колан, на трикотажна рокля с модерна кройка или на вталени панталони в съчетание с ярка блуза, украсена със щампи, пайети или мъниста.

 


 

4У дома или на гости

 


На домашните тържества обикновено са събира доста пъстра компания, за която на преден план са не само хапването и пийването, но и веселието, танците и добрите пожелания, така че вашето облекло трябва да е подходящо за всичко това. В такива случаи е важна практичността, блузата може и да не е с твърде отворено деколте, полата може да е както дълга, така и къса – всичко зависи от вашия вкус и предпочитания.
Един добър вариант е не пищна рокля от сатен или трикотажни в ярък цвят. Допълнете образа си с помощта на ярки, но не претрупани аксесоари, като стилно бижу, контрастен колан или красив аксесоар за коса.
Обувките, както и дрехите, трябва да са удобни и практични. При подобни домашни тържества, не е добър вариант да изберете обувки на високи тънки токчета, тъй като краката ви ще се уморят твърде бързо. По-добре се спрете на елегантни ниски обувки или на такива с широк не много висок ток.

  

 


 

Нощен клуб7-150x300

 


Ако сте решили да празнувате Нова Година в клуб, то при избора на тоалет сте свободни да проявите цялото си въображение! Там можете да си позволите да отидете облечени в изключително отворени и изключително ярки дрехи. Например, в малка ярка рокля, в съчетание с много високи ботуши, ще изглеждате и модерно, и секси. Подходящ за случая е и топ с отворен гръб и обшит с пайети, който може да допълните с тесни панталони или светли дънки.
Отдайте предпочитания на такива материи като сатен, коприна, шифон, органза и дантела. И не забравяйте за ярките аксесоари и, разбира се, за доброто настроение!

Уважаеми дами, помнете, че Нова Година е един много весел празник, така че изберете тоалет, който наистина ви харесва и ви подхожда. Тогава и настроението ви ще бъде на висота! Не напразно казват, че така както посрещнеш новата година, така ще я и изживееш!