Седмо издание на „Фестивал на Модата и Красотата“ 2014 във Варна

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/ да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

 

Седмото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ 2014 ще се състои на 20 и 21 юни от 20.30ч. в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс „Св. Свети Константин и Елена“.

 

Събитието ще се проведе в две поредни вечери, на които ще присъстват над 600 гости от България и чужбина.

 

На Фестивала ще бъдат представени най-новите колекции на известни марки на дамска и детска мода, колекция бельо и бански костюми .

 

Модата за мъже ще бъде представена също от най-престижните марки в мъжкия свят. Гостите ще се насладят и на серия бутикови обувки, колекция дизайнерски бижута, булчински рокли на дизайнерката Стойка Хаджиева и др.

 

За първа година организаторите дават възможност и на дванадесет млади дизайнери от Варненския Свободен Университет да представят свои уникални творения, изработени специално за събитието.

 

1Кулминацията в модния спектакъл ще бъде ексклузивното за България представяне на колекция дизайнерски сватбени рокли на световно известните марки Justin Alexander, Lillan West, Sincerity и Sweetheart, представени от AEGEAN FASHION GROUP.

 

Във „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – 2014, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова и Ирена Григорова.

 

Лице на Фестивала ще бъде Жаклина Братанова – МИС ВАРНА 2013, а специален гост на модния спектакъл е топ модела Ива Атанасова - носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011. По традиция водещ на форума ще бъде популярния актьор СИМЕОН ЛЮТАКОВ.

 

Стайлинга на моделите ще бъде поверен на топкоафьора Конда Кондов и екипа на гримьорката Кристина Славова.

 

„Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ 2014 ще се осъществи благодарение на партньорство на Гранд Хотел Варна, МОЛ ВАРНА и Винарска изба Варна.