Клиентите се нуждаят от сигурност и удобство и ние се стараем да им ги предоставим

Интервю на Даниела Илиева
Снимки: Кристина Камбурова

Десислава Георгиева е управител на „Ню Билдинг Пропърти“ – строително-инвестиционна компания с богата история и десетки реализирани обекти с най-високо качество. В работата си г-жа Георгиева залага на креативност, взискателност, отговорност и коректност. Сред нейните принципи, а и тези на екипа и компанията, са постигането на високи професионални стандарти, следвайки европейските изисквания и потребителски очаквания.

„Ню Билдинг Пропърти” изгражда луксозни жилищни сгради в София. Функционалните и eстетическите качества на сградите са отражение на заобикалящата ги среда. Те предлагат оптимален баланс между урбанизираната среда на живот и уюта на домашната обстановка. В строителството компанията използва съвременни материали и технологии. Запазена марка на „Ню Билдинг Пропърти“ са и разнообразните възможности и гъвкави схеми за заплащане. Покупката на недвижим имот все още е отлична възможност за инвестиране на средства, с минимален риск и гарантирана доходност. А „Ню Билдинг Пропърти“ може да Ви предложи най-добрия избор.


kris8932 DGГ-жо Георгиева, от колко години сте в строителния сектор и с какво Ви привлече той?
В строителния сектор съм повече от 8 години. Фактът, че можеш да видиш как идеята, замислена в главата ти, се превръща в реалност и на финала предоставяш на хората това, за което са ти се доверили, те вдъхновява да продължиш напред с все повече нови проекти, защото е немислимо да измислиш добра идея и да не я реализираш, а за да се случи това, са нужни голям брой хора, които осъществяват създаването, проектирането и изграждането на всеки един от проектите на „Ню Билдинг Пропърти”.

Кои са нещата, с които не правите компромис в работата си?
Не мисля, че може да става дума за компромиси по никакъв начин. Работата, която извършваме, е обвързана с отговорност, която не бива да пренебрегваме, защото това повлиява върху крайния продукт, който предлагаме.

Кои са клиенти на „Ню Билдинг Пропърти”?
Нашите клиенти са хора с вкус, залагащи на качеството и имащи ясна представа за това как трябва да изглежда техният дом.

С какво се отличават обектите, които изгражда „Ню Билдинг Пропърти”?
Ние залагаме на иновациите. Светът ежедневно се променя и за да изплуваш на върха, трябва да се движиш успоредно с него, да бъдеш иновативен, оригинален и различен от всички останали.

Какви са тенденциите в строителството?
Една съвременна сграда се гради на модерното и устойчиво планиране, едно жилище трябва да предоставя максимално добра среда на живот и точно това е, към което се стремим и ние.

Какви са съвременните изисквания и нужди на клиентите?
Клиентите се нуждаят от сигурност и удобство и ние се стараем да им ги предоставим, но първо трябва да предизвикаме интереса им с нещо ново и различно и след това следва най-важното – да спечелим доверието им.

„Ню Билдинг Пропърти” се отличава едновременно с функционалност и креативност в изпълнението на проектите си. Лесно ли се намира балансът между тях?
Нищо не е толкова лесно, колкото изглежда. Балансът между креативността и функционалността е труден за овладяване, но мисля, че това, което сме постигнали в проектите ни, е доказателство, че няма нищо невъзможно.

По какво работите в момента? Кои са актуалните сгради, които комуникирате?
Започваме нови два проекта с много добра локация, която предизвиква интереса на нашите клиенти. В момента работим върху жилищния комплекс в жк „Малинова долина“, както и продължаваме жилищна сграда в жк „Люлин 1“.

Вашите професионални планове за следващите 5-10 години? Какво предстои?
В професионален план дружеството няма да спре да се развива и да разширява хоризонтите си. В следващите години планираме още по-мащабно развитие, насочено изцяло към удовлетворяване желанието и потребностите на клиентите ни, както и нови локации на сградите.

Имате редица спечелени награди през годините – за луксозно жилищно строителство, за цялостен принос в категория „Строителство и архитектура”. Какво означават тези отличия за Вас?
Тези награди са доказателство за добре свършената работа. Аз съм много горда, че името на „Ню Билдинг Пропърти” стои върху тях, но всъщност най-голямата награда както за мен, така и за екипа, с който работим в тандем, са доволните ни клиенти.

kris8992 DGКакво представлява успехът за Вас? Имате ли си формула за успех?
Успехът е труден за дефиниране и определено си има формула за постигането му. А всяка формула съдържа в себе си много и сложни компоненти. Вътрешната дисциплина, усетът за взаимодействие с хората, вложеното време, страхът, стремежът, всички те ни съпровождат по пътя към големия успех.

Вашето послание към читателите на сп. Business Lady.
Никога не спирайте да се развивате и да следвате целите си, независимо от това колко препятствия срещате по пътя си, експериментирайте, рискувайте и се стремете към по-доброто.