Накарайте парите да работят за Вас!

От Роберт Ролих

Както казват, дори едно потрепване на крилете на пеперуда може да причини ураган на другия край на света.

Не съм сигурен дали се случва точно така, но вероятно ще се съгласите, че ако промените дори най-малкото нещо, можете напълно да промените живота си.

Нека Ви дам един пример. Имало някога двама човека с име Джон - Джон Инвеститорът и Джон Харча Всичко. Те имали еднакви доходи, еднакви професии, били съседи и водели подобен живот. Джон Инвеститорът инвестирал част от доходите си а, както подсказва името му, Джон Харча Всичко не го правил.

Въпреки че Джон Инвесторът живеел с 90% от доходите си (и инвестирал 10%), стандартът му на живот бил точно същият като този на Джон Харча Всичко.

Съгласни ли сте, че бихте могли да живеете добре с 90% от текущите си доходи, както Джон Инвеститорът?

Когато навършили 55 години, Джон Харча Всичко го делели две заплати от загубата на неговата къща и той постоянно се тревожел за пари. Джон Инвесторът бил финансово обезпечен, за да живее поне 8,5 години без допълнителни доходи. Разликата между двамата била просто между акта на инвестиране на част от дохода и липсата на инвестиране.

Една от най-добрите причини, заради която трябва да започнете да инвестирате, е просто защото бихте искали парите да работят за Вас.

В живота всички ние започваме кариерата си, за да работим за пари. Има изключения, тъй като някои хора наследяват много пари, но за повечето хора това е така.

Ако трябва ви дам много просто определение за инвестиране, това би било следното: да се уверите, че парите работят за ВАС.

Това е като засаждане и отглеждане на собствено дърво за пари, което постоянно ще вкарва пари в банковата ви сметка - дори докато спите!

Започнете сега! Изграждането на Вашите активи е едно от най-важните неща, които можете да направите, за да постигнете финансова сигурност. И всичко, което трябва да направите, е да отделяте само 5% или 10% от доходите си.

Ако инвестирате €100 на месец, ще имате €217 132 в банковата си сметка след 30 години (ако пазарът расте с 10% годишно).

Ако инвестирате €200 месечно, ще имате в банковата си сметка €434 264 евро след 30 години.

Ако инвестирате €500 месечно, ще имате €1 085 660 в банковата си сметка след 30 години.

Ако инвестирате €0 месечно, ще имате €0 в банковата си сметка след 30 години.

Сега ВИЕ решете кой вариант е най-добър за Вас.

Присъединете се към мен на моя семинар в София „Решение за един милион долара“

Искате ли научите това, което финансовата индустрия не иска да знаете за инвестирането? Подготвил съм нещо, което ще Ви „взриви“ (и ще спаси финансовото Ви бъдеще).

Научих се по трудния начин (като загубих 6-цифрена сума пари), че финансовата индустрия и консултантите работят усилено, за да Ви помогнат да направите грешни инвестиционни решения и да Ви посъветват да инвестирате в най-лошите възможни финансови продукти – така че те да спечелят от това.

Ето защо, моята мисия сега е да споделям това, което какво финансовата индустрия не иска да знаем за инвестирането. Милиони хора по целия свят губят много пари, без дори да го осъзнават. И това трябва да спре.

Затова подготвих семинар, на който ще Ви науча как да избегнете това. Това обучение е наистина важно за Вашето финансово бъдеще. Всъщност, ако не научите това, което ще представя на семинара, никога няма да можете да правите печеливши инвестиции, а ще губите пари, без дори да сте наясно с това.

Прекарах 7 години в живота си, за да науча тези подробности, но сега можете да ги разберете за 4 часа на семинара, който се организира от Проджекта.

Затова се регистрирайте още сега на Investments.bg