JTI е отличена с приза „Най-добър работодател“ в България за 2022 г.

София, (28 април 2022 г.) За шеста година JTI България е сред най-добрите работодатели в България според проучване на ARS България, в партньорство с Kincentric. JTI получава отличието за шести път от шест участия в изследването, което се провежда у нас. За 2022 г. компанията е наградена сред „Малки компании“ с до 250 служители. Методологията на изследването включва 2 проучвания за всяка участваща компания – въпросник за ангажираността на служителите и за мениджмънт екипа.

“Стараем се да насърчаваме позитивен работен климат, да окуражаваме многообразието, да мотивираме служителите да дават най-доброто от себе си, да бъдат посланици на компанията и нейните ценности. Разбира се, това е път, по който развитието и ученето, адаптирането към нови ситуации и към постоянните промени, никога не трябва да спира.” каза Владислав Михов, главен мениджър на JTI България.

AON Hewitt, чрез представителството си в България и в партньорство с Kincentric е глобална компания за решения в сферата на човешките ресурси. Тя провежда проучването „Най-добрите работодатели в България“ вече 15 години сред повече от 150 000 служители респонденти.

Освен това, JTI е отличена и като глобален топ работодател - Global Top Employer, за иновативен подход към равенството, доброто физическо и ментално състояние на служителите, а българското дружество на компанията също е сертифицирано като топ работодател за поредна година. През настоящата година офиси на JTI в рекордните 35 държави бяха отличени от Top Employers Institute за постоянството им в създаване и поддържане на високо качество на работната среда.

###


За повече информация:
Димитър Найденов
Мениджър „Корпоративни въпроси“, JTI България
+359886924782
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


JTI е международна тютюнева и вейпинг компания, която оперира в над 130 страни. JTI е глобалният собственик както на Winston, цигарена марка номер две в света, така и на Camel, извън САЩ. Други глобални марки, притежавани от JTI, са Mevius, LD, а в България и Sobranie. JTI също е основен играч на международния пазар с вейпинг продукти с марката Logic, както и при продуктите с потенциал за намален риск с нагреваемото устройство Ploom. Централният офис на JTI се намира в Женева, Швейцария, а служителите на компанията са над 40,000. JTI е Global Top Employer осма поредна година. JTI е част от групата компании JT. За повече информация, посетете www.jti.com.

More in this category: « За хората с опит