Безстрашието на холивудските звезди вдъхнови българското ТВ предаване „И аз го мога“

Екипът на предаването “И аз го мога” подготви мотивационно видео с най-интересните таланти и предизвикателства на холивудските знаменитости, за да разясни по интересен и забавен начин спецификите на шоуто пред 10-те български звезди, които ще се осмелят да кажат “И аз го мога”.

 

„Смисълът на предаването “И аз го мога” е да провокира и участниците, и зрителите, да не спират на едно място, да поддържат любопитството си към новото и неочакваното, да продължават да се развиват и да покажат, че талантът наистина има много лица. В това шоу опитът е толкова важен, колкото и крайният успех, което не значи, че звездите няма да се стремят към него”, коментира Маги Халваджиян.

 

Ето някои от примерите, които ще мотивират 10-те звездни участници в “И аз го мога”:

 

Том Круз на върха на Бурдж Халифа в Дубай Том Круз на върха на Бурдж Халифа в Дубай

 

По време на снимките за „Мисията невъзможна 4 - Режим Фантом”, Том Круз, който често сам изпълнява опасните каскади, решава да изпита възможностите си до краен предел, с което хвърля в шок целия снимачен екип. Том Круз се качва до върха на най-високата сграда в света Бурдж Халифа в Дубай, без да е обезопасен. Така на 828 метра височина, Том Круз посяда, за да се любува на гледката и да размаха боси крака над прекрасния Дубай. Това е изживяване за цял живот.

 

2Харисън Форд се научава да управлява хеликоптер заради участието си в “Междузвездни войни” без да предполага, че това ще се превърне в негова страст за цял живот. От години той притежава собствен хеликоптер, с който освен че изпълнява ефектни трикове, участва в спасителни акции заедно с щатската полиция.

 

За носителката на "Оскар" Джина Дейвис адреналинът на актьорската професия не е достатъчен и тя упорито тренира стрелба с лък, но не за да позира за снимка, а с дисциплина и ентусиазъм, които я довеждат до полуфиналите в класацията за американския олимпийски отбор.

 

Ди Каприо на хавърборд

 

Лео ди Каприо също обича предизвикателствата извън екрана и активно усвоява един от най-опасните спортове в света – хавърбординг (хавърбордът е скейтборд, който обаче се отлепя от земята и развива огромна скорост). Най-екстремното му практикуване е във вода, където хавърбордът предизвиква вълни. Именно по плажовете на Ибиса Лео лети върху своя хавърборд и споделя, че “усещането е несравнимо, като дори писател не може да го опише с думи”.

 

3“Епичният шпагат “ на Жан Клод ван Дам е с рекламна цел, но всъщност става дума за много адреналин и истинско предизвикателство – екшън иконата от Брюксел трябва да приеме да направи сложната каскада между два движещи се на заден ход камиона сам, без ефекти и от първи дубъл. И, разбира се, успява.

 

Освен пряко свързаните с адреналин зрелищни изпълнения на холивудските звезди, мотивационното видео съдържа и примери, свързани със скритите им таланти. На актьора Колин Фарел истински му се отдават ирландските танци, Брад и Анжелина са се посветили на производство на вино и са отгледали най-доброто розе за 2013 г., Брус Уилис свири на хармоника и изнася концерти със своята банда, а рок динозавърът Боб Дилън се изявява като скулптор, огъвайки тонове желязо.