Списание BUSINESS LADY организира Първите си годишни награди за благотворителност и КСО „ЗЛАТНО СЪРЦЕ”

На 9 юли ще се проведе първото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady. Домакин на събитието е избран "София Хотел Балкан (бивш Шератон)".

 

Основната цел на организаторите е да мотивира допълнително институциите, компаниите, отделната личност да бъдат по-съпричастни към различните обществени проблеми. Наградите се присъжват за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Обучение и развитие; Информационни кампании за превенция и устойчивост; Културни проекти; Развитие на регионите; Здраве и безопасност на работа; Популяризиране на доброволческия дух; НПО в действие; Политиката и институциите; Медиите и благотворителността; Приятели на човека; Личност-вдъхновител и др.

 

Наградите „Златно сърце” целят още да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна компания или отделна личност, социално ангажирана на територията на България.

 

Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи, качества и постижения във всяко отношение.

 

На официалната церемония ще присъстват над 150 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието.

 

Медийни партньори на първото издание на наградите са радиата FM+, Fresh, Star FM, радио Витоша, телевизия Bulgaria on air, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, ИА Cross.bg, b2bmagazine.

-----------------------


Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) - три Годишни награди на сп. Business lady, Благотворителен бал, социални кампании, диамантено парти и др.

-----------------------------------------------------------
За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.