„КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”

ГОДИШНИ НАГРАДИ
на СПИСАНИЕ BUSINESS LADY


 

На 16 декември ще се проведе първото издание на „КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА”. Официалното събитие е инициирано от единственото по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория „Business Lady”. Инициативата се организира с любезното партньорство на Българска търговско-промишлена палата, Софийска търговско-промишлена камара, Асоциацията на бизнес експертите в България, информационна агенция Фокус, Mail.bg, Radar.bg, Bnews.bg, Blife.bg, b2bMagazine, Хайлайф, Svejo.net, Bulevard.bg.

 

Церемонията ще се състои в „Кемпински хотел Зографски”, гр. София от 19.30 часа (вторник).


Събитието има за цел да отличи и възнагради усилията на различни компании и бизнес организации у нас в над 10 категории, сред които Социална дейност, Грижа за обществото, Работа с деца, Успешен мениджмънт, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Рекламна кампания, Бързо развиваща се компания/продукт, Налагане на търговска марка, Етичен бизнес и други, в които институции, компании и медии ще бъдат оценени подобаващо.

 

Наградите ще се връчват за заслуги, свързани с развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, конкурентоспособност и иновации, успешен бизнес модел, корпоративна социална отговорност, позитивен обществен имидж.

 

Целта на наградите „Компания на годината” е да се даде гласност на добрите бизнес практики, да се популяризира успешната индустрия в световен и локален мащаб, да се фокусира общественото внимание върху иновативни и актуални модели за управление на бизнеса и компанията, като по този начин се поощри предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес модели, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

 

Ще присъстват над 150 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. За доброто настроение на гостите, организаторите са предвидили разнообразни вокални и танцови изпълнения.

 

За допълнителна информация, моля пишете на:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


cofty


Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) - Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014), Награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014), Благотворителен бал (2013, 2014), социални кампании, диамантено парти и др.