ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СП. BUSINESS LADY

КРЪГЛА МАСА НА ЖЕНИТЕ ЛИДЕРИ:
„НАСЪРЧАВАНЕ И РАЗВИТИЕ
НА ЖЕНСКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО В БЪЛГАРИЯ”

 

На 10 май 2016 г. ще се проведе Кръгла маса на жените лидери на тема „Насърчаване и развитие на женското предприемачество в България” и пето издание на Годишните награди на списание Business Lady, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club. Кръглата маса и Годишните награди се провеждат под патронажа на Заместник-министъра на икономиката г-жа Даниела Везиева, с официалното партньорство на Министерството на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП).

 

Домакин на Кръглата маса и Годишните награди ще бъде София хотел Балкан (бившият хотел Шератон).

 

ЗА КРЪГЛАТА МАСА:
Сред събеседниците ще бъдат заместник-министърът на икономиката г-жа Даниела Везиева; представители на Агенцията за насърчаване на МСП; министри и зам.-министри от Министрество на финансите, Министерство на труда и социалната политика и други; Институции за управление на Европейските фондове и развитие на действащите у нас Оперативни програми (в които са предвидени конкретни мерки за насърчаване на женското предприемачество у нас); представители на водещи компании у нас, както и на браншови и работодателски организации, дамски организации.

 

Кръглата маса има за цел да изясни и даде насоки в следните основни направления:
I. Стратегията за насърчаване на женското предприемачество на Министерството на икономиката.
II. Мерки за насърчаване на жените в бизнеса от страна на Министерството на труда и социалната политика.
III. Възможности и механизми за насърчаване, подкрепа и финансиране на женското предприемачество у нас.
IV. Споделяне на успешни практики от жени предприемачи и лидери в различни браншове у нас.
V. Дебат и възможност за дискусия и въпроси.

 

Медийни партньори на Кръглата маса и Годишните награди са: радио Витоша, радио Фокус, ИА Фокус, ИА Cross.bg, b2bmedia.bg, Mail.BG, Radar.BG, Manifesto.BG.

 

ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ:

Събитието има за цел да отличи и възнагради усилията на българската жена в различни отрасли от обществения живот, сред които Застраховане, Инудстрия, Фармация, Предприемачество, Човешки ресурси, Строителство и архитектура, Здравеопазване, Държавна администрация, Образование, Финансов сектор, Високи технологии, Медии, Рекламен бранш, Ритейл сектор и други. Дамите ще бъдат отличавани за Успешно управление на организацията, Ефективни комуникации, Иновативен мениджмънт, Социална дейност, Грижа за обществото, Устойчиво развитие, Иновации, Бързо развиваща се компания/продукт, Налагане на търговска марка и други.

 

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

 

Ще присъстват около 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма.


За допълнителна информация, моля свържете се с нас на:
+359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Business Lady Club, Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014, 2015), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015), Благотворителен бал за борба с рака на гърдата (2013, 2014), Социални кампании, Диамантено парти и др.