„КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА”

Business Lady Live work shop по време на 7-мите годишни награди на списание Business Lady

На 12 юни 2018 г. ще се проведе седмото издание на Годишните награди „Business Lady 2017”, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club в София хотел Балкан (бившия хотел Шератон). Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост.

Инициативата тази година се провежда с подкрепата на комисар Мария Габриел, която записа специално обръщение към организаторите, участниците, жените и техните позиции и възможности за развитие и предприемачество в 21 век. Обръщението на комисар Габриел можете да видите тук: www.businesslady.club.

Събитието е организирано в две части:
I. Business Lady Live (work shop) – „КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА”
II. Вечерна официална церемония и гала вечеря, по време на която ще бъдат връчени наградите на отличените дами.

Business Lady Live (work shop) – „КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА” ще се проведе в рамките на един ден (от 10:00 до 14:00 часа) и ще се излъчва безплатно в реално време он-лайн тук, без регистрация: www.businesslady.club.
Темите, по които известни имена от бизнеса и държавната администрация ще събеседват, са:

I. Ключове в мениджмънта – тук са заложени темите: Time management, Project management и Как да надъхаме екипа си и самите нас – техники за ентусиазиране.
Сред участниците в този панел са:
- Лидия Шулева - Собственик Бизнес Интелект
- Лили Караманчева - Генерален мениджър на QUEISSER PHARMA България
- Детелина Смилкова - Вицепрезидент на ВУЗФ, председател на БАУХ
- Димана Василева - Основател и мениджър на Quintessentially в България
- Гергана Маркова - Главен водещ на обучението в Марков колеж и собственик, управител на ЛИКОРА ООД
- Милен Великов - HR специалист

II. Личен живот и бизнес: МИСИЯ ВЪЗМОЖНА – сред темите в този панел са: Старт на собствен бизнес – плюсове и минуси, Професионалното прегаряне – как да го избегнем?, Иновативни методи за релакс в бизнеса.
Добри практики от житейския си професионален опит ще споделят:
- Ани Хира - Бизнес консултант Човешко развитие, основател на HUGAH
- арх. Богдана Панайотова - Управител на „ЕН АР Консулт” ЕООД
- Деси Петева - Управител на Пимел Трейдинг ЕООД
- Юра Драганова - Директор „Човешки ресурси” в „Солвей Соди” АД
- Виктория Стоянова – Президент на Зонта клуб „Света София”
- Димитър Караманчев - Основател на StartITSmart и MetaReading
- Александър Николов - Бизнес консултант и коуч, автор на книгата „Бизнес растеж”

III. Как го правят успешните бизнес дами – в този панел ще чуем интересни гледни точки за: Социалните роли на жените в 21 век и техники за приоритизиране, Женската енергия и предприемачеството – как да се настроим ментално за успешен бизнес? и ще направим няколко Ролеви игри. Сред събеседниците тук са:
- Илона Станева - Директор „Маркетинг и реклама”, Първа инвестиционна банка
- Илияна Захариева - Директор „Корпоративни комуникации”, А1 (Мтел)
- Стойне Василев - Предприемач и основател на SmartMoney.bg
- Жана Иванова - Собственик на Издателска къща „Жануа`98"
- Яна Данаилова - Нутриционист и специалист по хранене, сертифициран преподавател по йога
- д-р Наталия Футекова - Предприемач, основател ERP Academy
- Мила Захариева - Основател на Корект Консулт Партнерс

Подробна информация за всички участници и събеседници в работните блокове ще намерите тук: www.businesslady.club. Регистрацията за събитието на място ще бъде в 9:30 ч., а стартът на работните блокове ще бъде точно в 10:00 ч. Желаещите да присъстват в залата и да обменят опит, практика и контакти с участниците в панелите, могат да го направят срещу вход от 50 лева, който могат да заплатят на място, при регистрация.

Вечерната официална церемония и гала вечеря, по време на която ще бъдат връчени наградите на отличените дами, списание и клуб Business Lady организира за 7-ма поредна година. Отличията се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Ще бъдат отличени дамите, показали професионализъм и постоянство при постигане на високи резултати в различни сфери на дейност; постижения, които повишават доверието на клиенти и служители към тях и превръщащи ги в предпочитания партньор в бизнеса. Тази година организаторите ще отличат дами в категории като: Икономика и мениджмънт, Здравеопазване, Строителство и архитектура, Финансов сектор, Фармация, Човешки ресурси, Земеделие, Бързо развиваща се компания и други.

На церемонията ще присъстват 150 официални лица, представители на бизнеса и политиката у нас, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. Наградите са продължение на основната цел на изданието - да споделя успешни бизнес практики, да бъде трибуна за различни професионални успехи, лични качества и достижения.

Медийни партньори на 7-мите годишни награди на сп. Business Lady са радио Фокус, радио Витоша, Информационна агенция Фокус, информационна агенция Кросс, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, b2bmedia, Manifesto.BG, Flashnews.bg.

За допълнителна информация:
Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Списание Business Lady е единствено по рода си информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието реализира редица проекти (освен печатния си и он-лайн формат) – Business Lady Club, Годишни награди на сп. Business lady (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), Годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце” (2014, 2015, 2016, 2017), Годишни награди „Компания на годината” (2014, 2015, 2016, 2017), Икономически форум (2016, 2018), Благотворителен бал за борба с рака на гърдата (2013, 2014), потребителската класация „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” (2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017), Социални кампании, проект „Успешни в България”, Алманах ЛИДЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, Диамантено парти и др.