Програмата за развитие на селските райони за 2019 г. ще представи заместник –министъра на земеделието Лозана Василева пред Бизнес Лейди Клуб

На 2-рата среща за ноември на Бизнес Лейди Клуб на 20 ноември 2018 г. /вторник/ от 19 ч. в хотел Анел, Бул. Тодор Александров 14, София, специален гост ще бъде заместник-министъра на земеделието г-жа Лозана Василева, която ще представи мерките, които ще бъдат отворени през 2019 г. по Програма за развитие на селските райони.

Срещата е отворена и членовете на клуба могат да си поканят гости, както и да присъстват дами нечленове на клуба.

Темата:
„Представяне на Програма за развитие на селските райони за 2019 г.”

Добре дошли сте с ваши гости на представяне на подходящи мерки и критерии за кандидатстване по Програма за развитие на селските райони за 2019 г. от заместник – министъра на земеделието г-жа Лозана Василева. Заповядайте да зададете въпроси, да разберете за нови възможности за бизнеса и за европейското му финансиране и как да се подготвите навреме да отговорите на критериите.

lozana-vasileva.jpg  150x200 q85 crop subsampling-2 upscale

 

 

 

 

 

 

Лозана Василева
Заместник-министър

Заместник-министър Лозана Василева Д-р Лозана Василева има дълъг професионален опит в системата на Министерство на земеделието, храните и горите и ДФ „Земеделие“ – Разплащателна агенция (ДФЗ-РА).

Защитава докторска степен по аграрна икономика в Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и специализира биоземеделие в Университета Южна Бохемия в Чехия.

Д-р Василева има поредица от научни публикации на тема „Икономически ефекти от биологичното производство в земеделието”.

В периода 2003 г. - 2004 г. д-р Лозана Василева работи като старши експерт по агростатистика в Областна дирекция „Земеделие и гори” в гр. Пазарджик.

От 2004 г. до 2009 г. е счетоводител, а от 2009 г. е директор на Областната дирекция на ДФ „Земеделие” в гр. Пазарджик.

С решение на Управителния съвет на ДФ „Земеделие” от 29 август 2014г. д-р Лозана Василева е назначена за изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“ – РА.

От ноември 2014г. до февруари 2017г. е заместник-изпълнителен директор на ДФ „Земеделие“-Разплащателна агенция.

Владее английски и френски език.


Заповядайте да научите за нови възможности за бизнес и за финансирането му.
Поканете и свои приятелки от бизнеса, за които вярвате, че Business Lady Club ще предизвика интерес.

Събитие: 2 среща на Бизнес Лейди Клуб за ноември - отворена
Кога: 20 ноември 2018 г. от 19 ч.
Къде: хотел Анел, Бул. Тодор Александров 14, София /до сградата на Лукойл/
Куверт за членове: 40 лв. без ДДС/човек
Куверт за гости: 50 лв.без ДДС/човек
Резерации до: 15 ноември 2018 г. на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и 0898 26 06 53

Вечерята включва предястие, основно, десерт, вода и вино.
С оглед на по-добрата организация, моля да ни информирате за вашето присъствие.

Business Lady Club е място за жени с характер. В него членуват: Собственици на бизнес; Бизнес предприемачи; Управленски кадри - висш и среден мениджмънт. Членството е с подновяем едногодишен абонамент.
5 стълба на успеха в Бизнес Лейди Клуб са:
• PR и маркетинг
• Нетуъркинг
• Мастърмайнд групи за взаимопощ
• Личностно развитие
• Социални каузи