ПОКАНА за среща на Бизнес Лейди Клуб: Инициативи на сдружение „Успешни в България"

Здравейте, благородни дами, членове на Business Lady Club и основатели на сдружение „Успешни в България”,

Каним ви на отворена среща на Бизнес Лейди Клуб на 31 януари 2019 г. /четвъртък/ от 19 ч. в хотел Анел, Бул. Тодор Александров 14, София /до сградата на Лукойл/.

Темата на срещата е: „Инициативи на сдружение „Успешни в България” .
Специални гости:
*Д.ик.н. Янка Такева, Председател на Синдиката на българските учители, почетен председател на Бизнес Лейди Клуб
*Диян Стаматов, Директор на 119 СУ

Сдружение „Успешни в България” е основано от членовете на Business Lady Club. Амбициозната цел, която следва, е да покаже на младите, че „УСПЕХЪТ В БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖЕН”.
На срещата на Бизнес Лейди Клуб, посветена специално на инициативите на сдружение „Успешни в България”, ще представим планираните инициативи, ще се сформира работна група от желаещи да поемат ангажименти и ще се обсъдят нови идеи за инициативи:
1. Проектът за Национален литературен конкурс за есе на тема: „Как да сме успешни в България“ на сдружение „Успешни в България”, в партньорство с д.ик.н. Янка Такева и Синдиката на българските учители, с подкрепата на Министерство на образованието.
Класиралите се деца на първо място получават и възможност да засадят дърво на определено за целта от местната Община специално място.
Идеята е да се формира „Гора на успеха“, която ще просъществува през десетилетията и ще свидетелства за амбициите и реализацията на успешните българи в България.

2. Посещенията по училища от членовете на клуба за мотивация на децата да останат да се развиват и реализират в България, като им се покаже личния пример.

3. Предложения за нови инициативи

Какво реализирахме последно?
По време на събитието „Златно сърце”, което се състоя на 4.12.2018 г., беше разиграна благотворителна томбола за талантливи български деца – част от проекта „Таланти в действие” на Сдружение „Успешни в България”. Събраните средства бяха разделени между талантливите деца от Фондация „Консонанс” за проекта „Импровизация и Токата – 120 години от рождението на Панчо Владигеров“ с за цел да възроди творчеството на големия български класик Панчо Владигеров в юбилейната му година, и талантливите момиченца гимнастички от Спортен клуб „Ритмика”, които цяла вечер радваха гостите със своите музикални и танцови заложби и изпълнения.

По време на официалната церемония бяха представени още два социални проекта - Център за специална образователна подкрепа Лозенец, децата от който бяха изработили сувенири, целящи набирането на средства за изграждането на детска площадка в двора на училището за деца със специални образователни потребности от 6-то помощно училище, който подпомогна и Стела Даскалова с благотворителната продажба на нейните бестселъри за възпитанието на деца. Както и първият по рода си календар с новородени недоносени бебета с арт фотографии, чиито инициатор е Теодора Янкова, нюборн фотограф. Предстои да бъде издаден календар „Pearl in the ShellCalendar” за 2019 г., средствата от продажбата на който ще бъдат дарени в интензивно неонатологично отделение за недоносени деца, за закупуването на апаратура, която да поддържа жизнените им функции.


Дами, заповядайте да се включите в работните групи и да обсъдим нови инициативи.
Традиционното представяне на всички присъстващи в 30 сек. в началото на срещата дава отлична възможност след темата на вечерта за завързване на контакти в нетуъркинг частта.

Поканете и свои приятелки от бизнеса, за които вярвате, че Business Lady Club ще предизвика интерес от събитието във Фейсбук и се отбележете, че ще присъствате: https://www.facebook.com/events/529708334201950/

Събитие: среща на Бизнес Лейди Клуб - отворена
Кога: 31 януари 2019 г. /четвъртък/ от 19 ч.
Къде: в хотел Анел, Бул. Тодор Александров 14, София /до сградата на Лукойл/.
Куверт за членове: 40 лв. без ДДС/човек
Куверт за гости нечленове: 50 лв. без ДДС/човек
Резерации до: 28.01.2019 г. на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и 0898 26 06 53

Необходима е предварителна резервация.
Вечерята включва салата, основно, десерт, вода и вино.
При заявяване на участие, кувертът трябва бъде покрит, дори ако не успеете да присъствате.
*** Ако имате специфични хранителни предпочитания, моля заявете това при резервацията си.

Очакваме ви!
Поздрави,
Екипът на Business Lady