Над 90 успешни бизнес дами обмениха контакти на коктейла на Business Lady Club и Конфиндустрия България

Business Lady Club и Конфиндустрия България подписаха официално споразумение за партньорство


Вероника Илиева, 01.03.2019 г.

Коктейлът за обмяна на бизнес контакти с членовете на Business Lady Club и на Конфиндустрия България събра на едно място над 90 успешни бизнес дами на 28 февруари 2019 г. /четвъртък/ от 19 ч. в Галерия Оборище 5.

В изисканата обстановка на топ дестинацията за светски събития галерия „Оборище 5” бизнес дамите имаха възможност да създадат бизнес контакти, да се насладят на стилен коктейл със сините екзотични вина Casal Mendes от Commex Vino, и да бъдет очаровани от малките балерини от балет „Джулия”. Елегантни кристали за коса от Christian of Roma раздаде сп. Business Lady като подаръци на всички присъстващи. А дамите с късмет си спечелиха от томболата продукти за красота на Допелхерц, предоставени от Куасер Фарма. За финал на вечерта специалния гост на срещата актрисата Йоана Буковска сподели за женските роли и покани дамите на нейния моноспектакъл, първи в България с добавена реалност „Променяне” на 4 и 5 март в Нов театър НДК.


Пред погледите на всички присъстващи председателят на Business Lady Club Мила Захариева и председателят на Конфиндустрия България Мария Луиза Мерони официално подписаха договор за партньорство между Business Lady Club и Конфиндустрия България, включващ възможности за контакти между двете организации, реклама и ПР в списание Business Lady, достъп до събитията, организирани от сп. и клуб Business Lady и сп. Bulgaria Business Review.
Водещи и домакини на събитието бяха г-жа Мила Захариева, председател на Бизнес Лейди Клуб и г-жа Мила Ненова, директор на Конфиндустрия България. Поздравителни слова произнесоха г-жа Мария Луиза Мерони, председател на Конфиндустрия България и Елена Кристиано от Christian of Roma, Жулиета Круз, собственик на Commex Vino, официални вносители и дистрибутори на Вулканично вино от остров Лансароте.

На срещата присъстваха освен членовете на Бизнес Лейди Клуб и Конфиндустрия България, така и много гости, които научиха за възможностите за членство в двата клуба.

Към момента Конфиндустрия България обединява 300 фирми-членове. Част от Конфиндустрия България са както големи имена като УниКредит Булбанк, Дженерали, Мапеи, така и множество малки и средни предприятия. Сдружението се състои от 14% големи, 23% средни, и 63% малки и микро предприятия. 7% от членовете са представители на първичния сектор, 40% на вторичния сектор и 53% на третичния сектор. Сдружението отчита предприемаческа дейност, възлизаща общо на 5% от БВП на страната и осигурява над 25,000 работни места. Повече информация на https://confindustriabulgaria.bg/bg/

„Има много клубове, но това което отличава Бизнес Лейди Клуб от останалите, е възможността за позициониране на членовете на клуба в списание Business Lady, което вече 8 години е на пазара, благодарение на съзадателят му и основател на Business Lady Club – г-н Даниел Димитров, заедно с престижните награди и събития, които организира.” – каза председателят на Бизнес Лейди Клуб г-жа Мила Захариева. „Освен това ние в Business Lady Club съдействаме на нашите членове: да позиционират бизнеса си още по-добре; да увеличат бизнес познанията и уменията си; да разширят контактите си в България и чужбина; да разрешават реални казуси от бизнеса си. Нашите 5 стълба на успеха са: 1. PR и маркетинг 2. Нетуъркинг 3. Мастърмайнд групи за взаимопощ 4. Личностно развитие 5. Социални каузи. Повече за Business Lady Club вижте на www.businesslady.club”.


Даниел Димитров от своя страна отправи покана към гостите „На 21 март, в рамките на "КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА", заповядайте да чуете провокиращи и вдъхновяващи истории от световни и български лидери в различни области на бизнеса. Станете част от Икономическия форум „BUSINESS EXCELLENCE 2022” и разберете как да постигнем бизнес превъзходство и отлични икономически постижения. Ще говорим за бизнес стратегии и нови модели на управление, професиите на бъдещето и предизвикателствата пред комуникациите и маркетинга. Всичко за роботиката, изкуственият интелект, Internet of things, Blockchain и Кибер сигурността. Организатор на събитието е групата на сп. България Бизнес Ревю и сп. Бизнес Лейди. За повече информация и регистрация, посетете: companyoftheyear.eu”.

Възможността за изява на балет “Джулия” е част от инициативите на сдружение „Успешни в България”, основано от дамите от Business Lady Club с цел да насърчава и подкрепя успеха в България. Ballet Studio „Djulia" е създадено през 2012 г. с художествен ръководител Джулия Ромеова. Студиото е създадено с цел да обучава деца от 3 до 18 годишна възраст, като заниманията са по класически балет, характерен танц и модерен танц. Възпитаничките са носители на множество награди и стипендии в България, Румъния, Италия и Албания.


Традиционното за Бизнес Лейди Клуб представяне на всички присъстващи даде отлична възможност за завързване на контакти в нетуъркинг частта.