Business Lady Club връчи сертификатите за членство в клуба

Вероника Илиева, 28.03.2019

Председателят на Business Lady Club г-жа Мила Захариева и основателят на клуба и издател на списание Business Lady и списание Bulgaria Business Review г-н Даниел Димитров връчиха сертификатите за членство в клуба на 27.03.2019 г. в панорамната зала „Силует” на хотел Маринела със спираща дъха гледка към нощна София. Успешните дами с бронзови, сребърни и златни нива на членство се качиха на подиума, за да приемат сертификатите си пред погледите на своите гости и съклубници.

Сертификатът удостоверява членство в Business Lady Club, който насърчава жените в бизнеса, обществото и политиката и подкрепя социални каузи и успеха в България, а всяка от дамите-членове допринася със своите усилия за това.

Специални гости по повод тържествената вечеря бяха и мъже - представители на мъжки „Президентски Клуб България”, а президентът им Младен Велков отправи поздравителен адрес към бизнес дамите от Business Lady Club.

Традиционното представяне на всички присъстващи даде представа за палитрата от бизнеси и компетенции на успешни дами и господа, събрани на едно място, което провокира интересни разговори и контакти в нетуъркинг частта.