САМОЗАЩИТА ЗА ДАМИ ОТ ВСИЧКИ СФЕРИ НА БИЗНЕСА „ФИЛОСОФИЯ, ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ, КОНДИЦИЯ И РЕАЛИЗЪМ“ 05 – 08.09.2019, Хотел Зорница Сeндс“, Свети Влас, до в.с. Елените

АНОТАЦИЯ НА ПРОЯВАТА:

Семинарът цели да представи ползите от занимания по самозащита; адаптирана система, включваща кондиционни натоварвания и техники за реакция при най-честите ситуации на нападение над жената. Самозащитата е не само спортно занимание, а филосовски обоснован път, култура на повдение и отношение към заобикалящият ни свят, подобрява начина ни на живот и подпомага личностното ни израстване.
МОТО: „Не се приемай за жертва“
ОРГАНИЗАТОРИ: Хотел Зорница Сендс и Централен полицейски карате джу джицу клуб

ЛЕКТОР: Шихан Тони Петров, Международен инструктор по самозащита, Гранд мастър и главен инструктор на МВР. Гранд майстор – VІІ дан джу джицу и специална защита, ІV дан шотокан карате. Зад гърба си има проведени над 100 семинара на международни и национални организации, сред които джу джицу федерации и съюзи в Русия, Испания, Гърция, Казахстан, Германия, Франция и специализирани полицейски структури на Испания, Германия, Гърция, Италия и други. Главен инструктор на Министерството на вътрешните работи и преподавател в Центъра за след дипломна квалификация на НСА.

Има дългогодишна спортна кариера, като състезател по карате, джу джицу и полицейска лична защита. Европейски шампион по полицейска лична защита /Тенерифе 2012 г./. Автор на учебник по Полицейска лична защита, предназначен за полицията от Европейския съюз /издаден на испански и български език/, методики и програми за обучение по самозащита на охранители, състезатели по карате и джу джицу за жени.

ЗАЩО ДА УЧАСТВАТЕ?:
Програмата включва 3-дневно обучение, адаптирано за жени от различни сфери на бизнеса, в противовес със зачестилото насилие над тях, включващо лекционни и практически занимания. Насилието над жени е признато за един от основните проблеми на общественото здраве. Коефициентът на България в сферата на насилието над жени е 44.2, което е много по-високо от средното в ЕС. Семинарът ще ви научи:
- Кои са най-честите ситуации при нападение над жена.
- Как да се защитите физически и да запазите самообладание.
- Какво трябва да знаем за самозащитата и нейното приложение в реална ситуация.
- Защо е важно да имаме познания и технически умения по самозащита и как те ни помагат да израстнем като личности в 21 век.

ОСНОВНИ ПОЛЗИ И УМЕНИЯ, КОИТО ЩЕ ПРИДОБИЕТО ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА:
• Общо физическо изграждане и по-добра кондиция
• Смелост и самочувствие
• Решителни действия в различни житейски ситуации
• Увереност в себе си и способност за по-добро позициониране в офиса и в обществото
• Реакция в ситуация на напедение с премерен риск
• Усвояване и осъзнаване на собственото АЗ
• Формиране на индивидуална методика за поддържане на тонус и физически качества
• Придобиване на нови познанства и приятелства от общност, която е изчистена от лицемерие с изградени множество добродетели, съобразно Източната култура и Културата на Бойните изкуства
• Възможност за 3 безплатни посещения на тренировки с професионални инструктори по Карате и Джу Джитцу в някой от градовете: Троян, Смолян, Добрич, Каварна , Варна, Кнежа, Монтана, Берковица, Видин, София, Пловдив, Димитровград, Стара Загора, Бургас

ПАРТНЬОРИ: Списание и клуб BUSINESS LADY

ПРОГРАМА:
05.09.2019 (четвъртък)
14.00 - Настаняване
20.00 – Welcome party - Коктейл за Добре Дошли, представяне на Домакините, среща с Шихан Тони Петров, Сенсей Венилин Русинов – треньор на годината за 2018, Сенпай Павел Димитров – номиниран за Личност на годината за 2018 и Креми Димова – Управител на хотел Зорница Сендс
21.00 – Кратка демонстрация на възпитаници на Клуба

06.09.2019 (петък)
10.00 – 11.00 Лекция: Принципи и класификация на техниките по самозащита. Физиологични особености на жената и методика на обучение. Развитие на реакцията.
11.15 – 12.45 Практика: Базови техники и кондиционни упражнения
18.00 - 19.30 Практика: Комбинации от техники за защита

07.09.2019 (събота)
10.00 – 11.00 Лекция: Философия и Будо етика в самозащитата. Методика за развитие на физически качества.
11.15 – 12.45 Практика:Ситуации на защита, Самозащита в тесни пространства
18.00 - 19.30 Практика: Защита с използване на помощни средства

08.09.2019 (неделя)
10.00 – 11.30 Практика: Възможност за въпроси, допълнителни упражнения, разговор с треньорите
12.00 Освобождаване на стаите
12.00 – 14.00 Обяд

ЦЕНОВИ ПАКЕТИ:

1. Пакет в единична стая: 450 лева
- Цената включва единично настаняване в двойна стандартна стая с частична гледка море, закуска, обяд и вечеря на блок маса, без напитки; шезлонг и чадър на плажа и около басейна, до изчерпване на наличните места, паркинг, до изчерпване на наличните места, интернет, халати и чехли, сейф, плажни хавлии, анимация.
Присъствие на всички обявени в програмата на семинара обучения, практики, Коктейл за Добре Дошли, обучение от доказани в сферата си професионалисти, присъствие на всички демонстрации, организирани от клуба по време на семинара.

2. Пакет в двойна стая: 320 лева
- Цената включва настаняване на двама възрастни в двойна стандартна стая с частична гледка море, закуска, обяд и вечеря на блок маса, без напитки; шезлонг и чадър на плажа и около басейна, до изчерпване на наличните места, паркинг, до изчерпване на наличните места, интернет, халати и чехли, сейф, плажни хавлии, анимация.
Присъствие на всички обявени в програмата на семинара обучения, практики, Коктейл за Добре Дошли, обучение от доказани в сферата си професионалисти, присъствие на всички демонстрации, организирани от клуба по време на семинара.

*Цените са на човек за целият престой – 05-08.09.2019 (3 нощувки)

Повече за клуба и инструкторите можете да намерите тук:
http://police-karate.com
https://www.facebook.com/Karate.JuJitsu.Bulgaria/
https://www.facebook.com/CPKJJBurgas/