Втори годишни награди на списание Business Lady

ПРЕДСТОЯТ ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ BUSINESS LADY

 

На 21 март ще се проведат ежегодните ГОДИШНИ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ BUSINESS LADY. Официалната церемония ще се проведе в Кемпински Хотел Зографски от 19.30 часа. Изданието организира за втори пореден път това събитие за най-голям принос на българската делова жена в различни сфери – бизнес, образование и държавна администрация. Подбрани са 15 категории, сред които Банково дело, Здравеопазване, Фармация, Право, Най-бързо развиващ се мениджър, Образование, Мода и др., в които дамите, допринесли най-много за развитието на сектора в професионален аспект ще бъдат оценени подобаващо. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието - да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

 

На събитието ще присъстват над 250 официални лица, гости и приятели на списанието, които ще се насладят на изтънчена седяща вечеря, докато наблюдават официалното награждаване и незабравимата шоу програма. Водещи на церемонията ще бъдат Милена Златкова и Тодор Милиев от „Тройка на разсъмване” по радио Витоша. За забавлението на гостите ще се погрижат Трио Тенорите, солистите на държавния музикален театър Марио Николов и Валентина Корчакова, джаз изпълнителите Силвия Станоева и Иво Желев, клуб по спортни танци „Амаранд М” и др.

 

По време на събитието гостите ще имат възможност да подкрепят националната кампания на Business Lady Club „Ангели срещу рака на гърдата”, като си закупят талони на символична стойност. Събраните средства ще бъдат инвестирани в закупуването на импланти за дами, засегнати от карцином на гърдата.

 

Годишните награди на списание Business Lady тази година се реализират с любезното съдействие на Business Lady Club, Виза клуб, Зонта клуб София и Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България. Медийни партньори на събитието са радио Витоша, mail.bg, radar.bg, Хайлайф. Церемонията ще подкрепят и винарска изба „Катаржина Естейт”, иновативната концепция за грижа за кожата с марка SQOOM, изтънчените перли Misaki и една то най-модерните частни клиники у нас Hill Clinic. 


За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с Даниела Илиева, 

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., +359 886 849 452