Съобщение до медиите!!!

НА 3 ЮНИ СТАРТИРА ВТОРИЯТ ЕТАП ОТ КЛАСАЦИЯТА „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

 

28 май 2013 г., София. 


Вторият етап от единствената потребителска класация у нас “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” стартира на 3 юни, вместо на 27 май. Забавянето произтича от по-продължителната обработка на информацията и гласовете от първия етап на инициативата, в който взеха участие над хиляда и сто души. Вторият етап на инициативата ще продължи една седмица, до 10 юни. В този период потребителите ще имат възможност да гласуват за една от продължилите марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл продължават в трети последен кръг на класацията.

 

Третият етап ще стартира на 18 юни и ще приключи на 26 юни, когато ще станат известни любимите марки на българския потребител във всеки от посочените раздели, както и марката, събрала най-много гласове в петото издание на „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. На пищна церемония ще бъдат наградени любимите марки в съответната категория. Събитието ще се проведе на 27 юни в Гранд хотел София.

 

Партньори на инициативата тази година отново са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и Сердика Център София. Медийни партньори на класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" 2013 г. са радио Витоша, сп. BUSINESS LADY, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, рекламна агенция „Кресли адвъртайзинг”, информационна агенция Cross.bg, b2bnews.bg, Biolife.bg, медийна компания Xenium, Bulevard.bg, Kulinaria.bg и BGreklama.bg.

 

Гласуването се извършва след предварителна регистрация на интернет адрес www.mylovemarks.eu. Участниците номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

-------------------------------------------------------------
Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

 

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.


За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.