Business Lady Club и списание Business Lady на 2 години!

Business Lady Club и сп. Business Lady имат удоволствието да Ви поканят на парти по случай своя втори рожден ден. Събитието ще се проведе на 25 юни в MAXI Хотел София около басейна. За целта членовете на Business Lady Club, партньори и приятели на списание Business Lady ще празнуват в приятната компания на различни музикални изпълнители, страхотна шоу програма и неповторими по своя вид и вкус ястия и напитки.


Ще присъстват над 150 официални лица, членове на Business Lady Club, гости и приятели на списанието, партньорски клубове и организации, дипломати и представители на властта. Събитието ще включва официална част с водещ, шоу и музикална програма и неформални разговори с приятна музика и прекрасни блюда. По време на коктейла ще бъдат връчени и сертификати за членство на всички членове на Business Lady Club.

 

За доброто настроение на гостите ще се погрижат Нов симфоничен оркестър, поп певицата Силвия Станоева, клуб по спортни танци „Амаранд-М”, атракционите на „Fire Soul” и още много приятни изненади и неповторими емоции.

 

Партито се организира с любезната подкрепа на Пощенска банка, уникалната българска козметика с охлюви Revive Snails Extract и изтънчените вина на винарска изба Катаржина Естейт. Медийни партньори на събитието са сп. BUSINESS LADY, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, Biolife.bg, Информационна агенция Cross.bg, Медийна компания Xenium, Bulevard.bg, BGreklama.bg и Svejo.net.

 

Облекло: неофициално
Куверт: 80 лева/цена на човек
Тел. за резервации: 0888 440 623, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

-----------------------------------

Business Lady Club е неформална организация към единственото по рода си издание за деловата жена Business Lady. За изминалите две години членовете на клуба реализираха редица успешни социални и бизнес проекти, като националната кампания „Ангели срещу рака на гърдата”, благотворителни балове, срещи на студенти и студентски организации с множество наложили се в своя сектор дами с цел споделяне на добри практики и други.

 

Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието също има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) - две Годишни награди на сп. Business lady, социални кампании, Диамантено парти и др.