Business Lady Club и списание Business Lady станаха на 2 години!

27 юни 2013 г., София

С пищно парти на басейна в MAXI Хотел София списание и клуб Business Lady отпразнуваха своя втори рожден ден. На събитието присъстваха известни лица, прдеставители от света на бизнеса и политиката, гости и приятели на списанието.


Празника на изданието и клуба уважиха г-жа Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, г-жа Мариана Печеян, председател на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България и г-жа Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители. Г-жа Такева пристигна с огромен подарък и специален поздравителен адрес с пожелания за бъдещи успешни проекти.


„Бизнес лейди представя не само успехите на жените в бизнеса, а отразява техните лични мотиви, социални каузи и големи сърца. Много благодаря на всеки член на клуба за доверието, инициативността и неуморните усилия, които полагате, за да превърнем страната ни в едно по-приветливо кътче на земята” – сподели Даниел Димитров, издател на сп. Business Lady и основател на Business Lady Club.

 

Председателят на Business Lady Club г-жа Детелина Смилкова връчи сертификати за членство на всички присъстващи членове на клуба в знак на признателност за полаганите от тях усилия за постигането на общите социални цели. С пожеланието за безброй моменти, изпълнени с наслада и шоколадов аромат, г-жа Смилкова подари на гостите шоколадов фонтан с прекрасна аранжировка от плодове и сладки.

 

„За мен е чест и удоволствие да бъда в компанията и да наградя едни толкова амбициозни и благородни дами. Пожелавам на списание и клуб Business Lady още повече успехи, много късмет и да бъдем дълги години заедно” – заяви г-жа Смилкова.


Организаторите бяха предвидили томбола, с която зарадваха гостите, а наградите бяха осигурени от Пощенска банка и натуралната българска козметика Revive Snails Extract. В специален кът Revive Snails Extract представиха най-новия си слънцезащитен продукт, който гарантира регенерирането и възстановяването на кожата, дори когато сте изложени на слънце. В съставките влизат бадемово масло, какао и лайка, както и UV-комплекс и разбира се уникалният екстракт от охлюви.

 

Г-жа Йордана Димитрова от Есто кафе Гурме бе подготвила специална изненада за гостите - висококачествен бленд „ESTO Coffee Gourmet“. Беше поканен професионален Маестро – барист, който твори за присъстващите кафе-специалитети, арт-лате и айс-кафе коктейли. Гостите се насладиха и на прекрасните вина, осигурени от винарска изба „Катаржина Естейт”.

 

Водещи на събитието бяха Ева Кикерезова и Николай Николов. Гостите бяха посрещнати на фона на прекрасните класически изпълнения на Нов симфоничен оркестър. Впечатление направиха още музикалните изяви на младата актриса и поп певица Силвия Станоева, изящните танцьори от клуб по спортни танци „Амаранд-М” и неразгадаемите фокуси на Маг Андреас. Прекрасната торта беше осигурена от сладкарници Папая.

 

Събитието се организира с любезната подкрепа на Пощенска банка, Revive Snails Extract, Катаржина Естейт, Есто кафе гурме и сладкарници Папая. Медийни партньори на събитието са Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, Biolife.bg, Информационна агенция Cross.bg, Bulevard.bg, Kulinaria.bg и Svejo.net.

-----------------------------------

Business Lady Club е неформална организация към единственото по рода си издание за деловата жена Business Lady. За изминалите две години членовете на клуба реализираха редица успешни социални и бизнес проекти, като националната кампания „Ангели срещу рака на гърдата”, благотворителни балове, срещи на студенти и студентски организации с множество наложили се в своя сектор дами с цел споделяне на добри практики и други.

 

Списание Business Lady е единствено по рода си двумесечно информационно издание с бизнес насоченост и дамска аудитория. Това е списанието на всяка уважаваща себе си съвременна работеща жена. Изданието също има редица осъществени проекти (освен печатния си и он-лайн формат) - две Годишни награди на сп. Business lady, социални кампании, Диамантено парти и др.