Print this page

Фернандо Горини ще бъде част от първото издание на Игрите на Фитнес лейди

СЪОБЩЕНИЕ ДО МЕДИИТЕ!


Фернандо Горини ще бъде част от първото издание

на Игрите на Фитнес лейди


1
4октомври 2013 г., гр. София


Фернандо Горини
ще бъде гост – инструктур в първото издание на Fitness LADY Games”. Неговото участие в инициативата ще бъде на 10 ноември, когато участничките в игрите ще практикуват нашумелия напоследък световно известен Steel COMBAT - високо интензивен групов кардио фитнес боен клас с бокс, кик бокс, муай тай, уличен бокс и битка, карате и др. Освен Steel Combat, Фернандо Горини ще проведе състезание и в Steel TONIC - високо интензивен групов кардио фитнес клас с работа върху всички мускулни групи и проблемни зони и използване на гирички/дъмбели.Състезателките ще премерят сили и в Steel TRAINING - високо интензивен групов фитнес клас. Използва се бар (лост) и тежести през цялото време. По време на класа се променя тежеста и натоварването според опита на участника. И в трите класа се натоварва цялото тяло и проблемните зони.

 

 

Една от целите, които си поставя проектът Fitness LADY Gamesу нас е да наложи особено популярната на Запад и в САЩ фитнес култура като високоефективен метод за постигане на прекрасна спортна фигура, добро здраве и завидни спротни умения.

 

Друг специален гост в Игрите на Фитнес лейди ще бъде и Ивелина Николова - единственият действащ лицензиран JUMP инструктор на Coal Sport у нас. Тя ще изправи състезателките в директна надпревара в стил SUPER LUMP - високо интензивен клас, провеждащ се на специален батут на Coal Sport, който ви изтрелва с 4G. Лимфната дейност на организма се увеличава с 1400%, а натоварването на колена и стави е с 85% по-ниско в сравнение с обикновена настилка.

 

Специален гост и член на журито на първото издание на Fitness LADY Gamesще бъде доц. д-р Пенчо Гешев, ректор на НСА, който ще връчи и награда на една от победителките.

 

Все още тече набирането на документи и кандидати за участие в Игрите на Фитнес лейди, които ще се проведат на 9 и 10 ноември 2013 г. в зала „Христо Ботев”. Всяка дама, която има желание да се включи в спортната инициатива, може да изпрати своя снимка и кратка персонална информация на адрес This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Във Fitness LADY Gamesима право да участва всяка дама без значение от възрастта, генетичните предпоставки или мястото, на което живее. В състезанието  могат да участват жени от всяка възраст и от всяка точка на страната. Единственото условие е да спортуват активно (без значение от вида спорт) и да са в добра спортна форма.

 

Партньори на инициативата са Синдиката на българските учители, Съюза по аеробика и Национална Спортна Академия „Васил левски” (НСА). Медийни партньори на проекта са радио Витоша, Bulgaria on Air, ТВ Европа,Sportal.BG, Bnews.BG, Blife.BG, Bsport.BG, Kulinaria.BG, Mail.BG, Radar.BG, Хайлайф, b2bnews.bg, biolife.bg.

Критериите за оценяване, както и повече информация за игрите и програмата, можете да откриете www.fitnesslady.eu.

------------------------------------------

Фернандо Горини е един от основателите на Steel Programs, а в момента и мастър треньор и собственик. Повече от 10 г. опит във фитнес индустрията по цял свят. Работил е с някои от най-големите фитнес компании по цял свят. От 3 години активно развива Steel Programs в Европа, а от една вече съществува и Steel Programs Bulgaria. Това са групови класове от най-ново поколение. Уникални са с това, че са базирани на специална музика, изработена специално от Steel Programs. Изключително лесни за инструктора и всеки любител на груповите занимания.  Трите програми покриват основните търсения на пазара, като целта им е да бъдат лесни и много достъпни за всеки човек.

 

Ивелина Николова е единственият действащ лицензиран JUMP инструктор на Coal Sport в България. Преди 4 години започва да преподава Хип хоп и стрийт денс във Варна. Две години по-късно става лицензиран Zumba инструктор и преподава и до момента. А от година вече е между първите лицензирани инструктори за Super JUMP и Kombat JUMP в България и води класове във Варна със специалните батути за целта на Coal Sport.

-----------------------------------------

За допълнителна информация, моля, потърсете Даниела Илиева, + 359 886 849 452,

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.