Бизнес Лейди награди 2013

ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА СПИСАНИЕ BUSINESS LADY
ОТНОВО СЪБРАХА БИЗНЕС ЕЛИТА НА СТРАНАТА

 

За втора поредна година бяха връчени годишните награди на сп. Business Lady. Домакин на официалната церемония беше Кемпински хотел Зографски, който посрещна близо 200 личности от бизнес средите, дипломати и приятели на списанието. Организаторите бяха подбрали 21 категории от обществения живот, бизнеса и културата.

 

За втора поредна година официално признание за постигнати резултати в категория „ОБЩИНСКО УПРАВЛЕНИЕ” изданието присъжда на г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на гр. София. Призът в категория „БАНКОВО ДЕЛО” бе връчен на изпълнителния директор и член на УС на Пощенска банка г-жа Петя Димитрова. В категория „ТВ МЕНИДЖМЪНТ” официално признание за постигнатите резултати получи г-жа Вяра Анкова, генерален директор на БНТ. „Приемам тази награда като положителна оценка за работата на целия екип на Българска национална телевизия” – сподели г-жа Анкова.

 

Отличена в категорията „НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩ СЕ МЕНИДЖЪР” бе г-жа Цветелина Николова, изпълнителен директор на „Катаржина Естейт”. Д-р Елиза Георгиева, управляващ съдружник на МБАЛ „Св. Панталеймон-Плевен” грабна приза в сферата на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. Признание в категория „МЕНИДЖМЪНТ НА ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР” получи и г-жа Ирена Тенева, управител на Сердика Център София. Наградата в категория „СОЦИОЛОГИЯ” отиде при г-жа Мира Радева, директор на Институт за социални изследвания и маркетинг МБМД. Илияна Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика получи награда в категория „СПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ“. Отличена за своите успехи в „ОБРАЗОВАТЕЛНИЯ СЕКТОР” бе г-жа Детелина Смилкова, вицепрезидент на ВУЗФ. Тя грабна и наградата на Business Lady Club за активна дейност и принос за развитието на клуба.

 

Г-н Даниел Димитров, издател и изпълнителен директор на сп. Business Lady, благодари на всички присъстващи гости, уважили „Годишните награди на сп. Business Lady” и станали част от официалната церемония. „За мен е чест и привилегия да застана редом с толкова успели дами и да имам уникалната възможност да работя с тях, черпейки от техния опит и енергия” – допълни г-н Димитров.

 

За най-добър дизайнер в категория „МОДА” бяха отличени две амбициозни дами – Соня Атанасова и Силвана Данаилова, създатели на модна къща Princess. В категория „ФАРМАЦИЯ” наградата отиде при д-р Павлина Николова, продуктов мениджър на Вьорваг Фарма България. Признание за своите заслуги в сферата на правото получи г-жа Биляна Тончева, управляващ съдружник в адвокатска кантора "Биляна Тончева и партньори". В кагероия „НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩ СЕ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЗА РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЕ И СТВОЛОВИ КЛЕТКИ” призът грабна г-жа Вили Пападопуло, управител на МЦ Афродита. Даниела Велкова, основател на Рекламна агенция „Кресли адвъртайзинг” бе наградена в категория „РЕКЛАМА”. А Диана Петрова, собственик и управител на салон за красота „Ефект” взе приза за „МЕНИДЖМЪТ В СФЕРАТА НА УСЛУГИТЕ ЗА КРАСОТА”.

 

Сред известните гости бяха Левон Хампарцумян – изпълнителен директор и председател на УС на УниКредит Булбанк, Стефка Славова – член на Съвета на директорите на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), Георги Чернев – председател на Софийска търговско-промишлена камара, Славка Занева – зам.-председател на Business Lady Club, Мариана Печеян – председател на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България, Наталия Кобилкина – сексолог и семеен терапевт, Магдалена Ралчева – известен режисьор.

 

Годишните награди на сп. Business Lady тази година се реализират в партньорство с Виза клуб, Зонта клуб София, Лайънс клуб София Диамант и Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България. Те също получиха възможност да номинират дама сред своите членове и да я наградят за конкретни постижения и заслуги. Зонта клуб София награди д-р Венелина Милева-Ангелова за АКТИВНА СОЦИАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕЙНОСТ. Искра Тодорова бе излъчена от Лайънс клуб София Диамант за СЛУЖБА НА ОБЩЕСТВОТО. Жанет Попова грабна приза на Клуба на жените предприемачи и мениджъри, а Виза клуб награди Драган Драганов, управител на DD Travel за „НАЙ-ЛОЯЛЕН ПАРТНЬОР”.

 

Водещи на официалната церемония бяха Милена Златкова и Кирил Петров от „Тройка на разсъмване”. За доброто настроение на гостите се погрижиха Трио Тенорите, поп певицата Силвия Станоева, клуб по спортни танци „Амаранд М” и др. Медийни партньори на събитието са радио Витоша, mail.bg, radar.bg, Хайлайф. Церемонията подкрепиха и винарска изба „Катаржина Естейт”, иновативната концепция за грижа за кожата с марка SQOOM, изтънчените перли Misaki, сладкарска верига Papaya и една от най-модерните частни клиники у нас Hill Clinic.

 

Наградите на списание Business Lady са продължение на основната цел на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и постижения.

 

Бизнес Лейди награди 2012