СТАРТИРА ПЪРВИЯТ ЕТАП НА КЛАСАЦИЯТА „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”

13 май 2014 г., София

От днес всеки потребител може да посочи своята любима марка в шестото издание на класацията “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. От 12 до 26 май на интернет адрес www.mylovemarks.eu ще протече първият етап, по време на който потребителите могат да избират предпочитаната от тях марка от падащо меню на 34 категории. Гласуването се извършва след предварителна регистрация.

Класацията се провежда в три етапа. В подбраните 34 категории всеки участник има възможност да определи коя е неговата любима марка сред предварително селектираните. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове. Първият етап стартира днес и ще продължи до 26 май. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове. За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Втори етап ще се проведе от 2 юни до 9 юни, като в този период потребителите гласуват за една от 6-те продължили марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл ще продължат в трети последен кръг на класацията. Трети етап стартира на 16 юни и ще продължи до 23 юни включително. На този етап потребителите ще определят марка №1 във всяка категория.

ЛЮБИМИТЕ МАРКИПодбраните категории са: ВИСОКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, НИСКОАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, МИНЕРАЛНА ВОДА, ЗАХАРНИ И ШОКОЛАДОВИ ИЗДЕЛИЯ, МЕСНИ ПРОДУКТИ, МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВСКИ ЦЕНТРОВЕ, КОЗМЕТИКА, БЪЛГАРСКА КОЗМЕТИКА, ДАМСКИ ОБЛЕКЛА, МЪЖКИ ОБЛЕКЛА, ЧЕРНА ТЕХНИКА, БЯЛА ТЕХНИКА, СПОРТНИ СТОКИ, СМАРТФОНИ И ТЕЛЕФОНИ, АВТОМОБИЛИ, ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, IT, ТЕЛЕВИЗИЯ, РАДИО, УЕБ МЕДИИ, УЕБ САЙТОВЕ, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ, ИНТЕРИОР И ОБЗАВЕЖДАНЕ, ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ И БРОКЕРИ, ВИНА И ВИНОПРОИЗВОДИТЕЛИ, БЪЛГАРСКА МАРКА, ТУРИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ, ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ И КОМПАНИИ, ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ, БИО ПРОДУКТИ И МАГАЗИНИ.

Тази година за първи път потребителите ще имат възможност да номинират своите любими марки в категориите ИНТЕРИОР И ОБЗАВЕЖДАНЕ, ТУРИСТИЧЕСКИ ХОТЕЛИ И КОМПЛЕКСИ, ФАРМАЦЕВТИЧНИ ПРОДУКТИ И КОМПАНИИ и БИО ПРОДУКТИ И МАГАЗИНИ.

Все повече хора по света повишават своите очаквания относно представянето и ефективността от страна на конкретен продукт или услуга. Любимите марки превъзхождат самите брандове. Те ни доставят по-голямо удоволствие от очакването за по-висока ефективност на бранда. Любимите марки седят на върха на най-високите нива на уважение. Те достигат до сърцата ни толкова добре, колкото и до ума ни, създавайки интимна, емоционална връзка, без която просто не можем да живеем. Любимите ни марки са приятели, не само сделки. Вие не си купувате просто любима марка, а я прегръщате страстно. Именно това е нещото, което никога не бихте позволили да си отиде. Казано просто, любимите ни марки ни вдъхновяват.

Медийни партньори на класацията "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" тази година са сп. BUSINESS LADY, Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, информационна агенция Cross.bg, b2bnews.bg, Biolife.bg, Bulevard.bg.

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

----------------------------------------------------------

За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с Даниела Илиева, +359 886 849 452, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.