Print this page

По-вълнуващ секс през ваканциите

-Далеч от ежедневието

 

Пътешествията и ваканциите вадят хората от ежедневието им. Зареждат ги с красиви гледки, предлагат им екзотични коктейли и ги изкарват от реалността.

 

Те отиват на нови места и виждат нови неща. „Има обяснение защо хотелският секс е толкова популярен. В хотела човек е далеч от ежедневната рутина и може да му отпусне края и да зареже задръжките си, задълженията и отговорностите си,“ обяснява експерата по връзки и срещи Ейприл Масини.

 

-По-релаксирана си

 

Когато сте на романтично пътешествие за двама, си далеч от работния стрес, разправиите с роднини и купищата пране. Да избягаш от рутината е най-голямата награда,която можеш да си дадеш.

 

Това са дните и нощите, в които можеш да правиш, каквото си искаш. Колкото по-спокойна си, толкова по-вероятно ще се наслаждаваш още повече на секса, вместо да се разсейваш с ежедневието.

 

Сексът през ваканциите е по-хубав поради простата причина, че нищо не те разсейва от удоволствието.

 

-Елемента на изненадата

 

Ваканциите са вълнуващи и изненадващи.

 

Ти си на ново място и всичко е различно. Нови хора,чужди езици, ти се напиваш инкогнито и се чувтсваш екзалтиран от мириса на море и хормони. За много хора вълнението прави секса по-интензивен. „Отпускането и бягството от ежедневието кара хората да чувстват, че всичко е възможно, включително и в секса,“ казва Масини.

 

Дали ще отидете на приключение или в петзвезден хотел, си е ваша работа, но откъсването от дома може да донесе неочаквани резултати в леглото.