Сладострастен поглед и нежна кожа – сигурният начин да спечелите мъжът

Искате с един поглед или жест да грабнете мъжа,който ви е очаровал - дойде време да обърнем внимание на съвети с грима, с които да привлечете вниманието му.

 

Всяка една жена знае малките манипулативни трикове, които работят.

 

Високата сензитивност помага да усетим какво да кажем, направим или кога е най-добре да го оставим на мира. Оставете огромното количество парфюм настрани и приложете някои от нашите козметични съвети.

 

Независимо дали сте обвързани или не, със сигурност ще пробудите и задържите интереса на мъжа, когото искате.

 

1. Акцентирайте на устните

 

Много мъже буквално ненавиждат големите количества червила или гланцове за устни. Това не е защото не харесват как изглеждат, а защото не позволяват да се насладите на дългите и страстни целувки. Освен това, някои представители на силната половина от човечеството асоциират миризмата на този тип козметични продукти с... бабините гримове. За сметка на това обаче на първите места по съблазняващи трикове се намира начинът, по който поставяте червилото. Следващия път просто се опитайте да спечелите „Оскар“, когато слагате цвят върху устните.

 

2. Мека кожа

 

Най-привлекателното за мъжете е да се насладят на мека и гладка кожа. Изследвания показват, че вида на кожата е сред най-определящите фактори за мъжката половина. Постарайте се да използвате често ексфолиант, хидратиращ лосион за тяло и задължително премахвайте нежеланото окосмяване.

 

3. Спирала вместо изкуствени мигли

 

Изкуствените мигли могат да бъдат сигнал за мъжете, че жената се старае твърде много да привлече вниманието. Използването на такъв тип аксесоари може да се асоциира със съществуването на комплекси и да откаже много мъже от каквито и да е действия. Вместо това, акцентирайте върху красивите мигли като леко ги извиете и поставите два пласта спирала за мигли.

 

4. Опушен грим

 

Твърде смелите цветове върху миглите могат да бъдат отблъскващи за мъжете, тъй като ги разсейват от естествената красота. Вместо това, най-предпочитаните видове грим са опушените очи. Те внасят доза мистичност и загадъчност, което определено привлича вниманието.

 

5. Пусната коса

 

Колкото красив и сложен да е един кок, няма нищо по-привлекателно от пуснатата коса. Вместо да използвате промишлени количества лак, просто срешете и оформете добре косата, като я оставите да пада свободно върху раменете ви. Естествено красивото винаги е по-добре от изкуственото.

 

6. Парфюм

 

Сложете си парфюм, тъй като този спомен може да се запечата в мъжкото съзнание и всеки път, когато го усети, да се сеща само за вас. Добре е обаче да не прекалявате твърде много с количеството, за да не се получи обратният ефект. Все пак не забравяйте, че феромоните(естествената миризма на хормоните) допринасят най-вече за привличенето отколкото някой скъп парфюм.

 

7. Блясък

 

Показването на кожа винаги е привличало мъжете. Тук обаче не става въпрос за количество, а за качество. Изцяло голи рамене или гръб могат да бъдат твърде много, ако са комбинирани с дълбока цепка или мини дължина. Вместо това, покажете малко, но го направете стилно. Поставете продукт с блестящи частици, които да направят кожата ви още по-нежна и привлекателна.