Какво ще носим това лято: Тенденциите при сандалите, на които си струва да обърнете внимание

Обувките са онзи елемент в облеклото, който може да промени изцяло една визия. Представете си класическата комбинация: дънки и тениска. Обикновени кецове ще я направя спортна, но само сменете кецовете със сандали с висок ток и разликата ще е огромна.


Ето защо толкова много жени обожават обувките. Те ги карат да се чувства различни и в същото време им помагат да изразят личния си стил. И докато всяка жена има свои лични предпочитания, модните тенденции се променят всеки сезон, за да ни помогнат да обновим стила си.


Какво ще носим това лято?


Топлите дни са все по-близо до нас и започваме да планираме моментите, в които ще носим любимите си сандали. Но имаме нужда и от нещо ново, за да бъдем на гребена на модната вълна. Ето няколко тенденции при сандалите, които ще ви накарат да привлечете погледите към себе си това лято:

Край морето


Всеки сезон има нещо като микро-тенденция. И през лятото на 2019 изглежда, че е ред на сандали, вдъхновени от морето. Обувки, украсени с всичко, което свързвате с морето - от черупки на миди и мотиви от морски звезди до цветове, вдъхновени от океана и моряците. Мрежи, плетки и всички нюанси на синьото ще бъдат на гребена на вълната този сезон. Възползвайте се и изберете най-подходящите сандали с морска тематика:


https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-cherni-491

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-letni-obuvki-ot-estestvena-kozha-srebristi-na-platforma-s-vrazki-486

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-v-pudra-420

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-v-tamno-sinyo-i-cherveno-kombinaciya-lastici-i-estestvena-kozha-447

Интересни токчета


Докато в миналото акцента беше върху горната част на обувката, а токчето оставаше сякаш на заден план, то нещата вече се променят. Токчетата с интересни цветове и форми изместват класическите, едноцветни токчета, които са просто част от обувкта. Сега идва ред на високи обувки, които привличат с интересен и запомнящ се ток. Ето защо, ако искате да сте модерни това лято, изберете точно такива. Нямате ограничение. Всичко, което не е едноцветно и класическо, е модерно:


https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-elegantni-sandali-ot-estestven-velur-v-cherno-i-bezhovo-840

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-elegantni-sandali-ot-estestven-nabuk-v-cherno-i-sharen-tok-836

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-elegantni-sandali-ot-estestvena-kozha-v-rozovo-834

 

Камъни и металически цветове


Ако обичате разкрасяването на обувките, тогава този сезон ще останете доволни. От една страна сандали, декорирани с всякакъв вид кристали и перли ще бъдат изключително модерни. Тук мотото е, колкото повече блясък, толкова по-добре. Можете да заложите на перли и камъни в горната част или по подметката и тока. Избора ви е неограничен.


От друга страна, сандали с металически цветове ще радват онези, които искат да привличат вниманието, но не си падат по камъните или перлите по обувките. Сандали в златно или сребърно са чудесно решение за дамите, които обичат да съчетават с лекота обувките си с останалата част от тоалета. От друга страна, те добавят доза лукс към всяка визия. Изберете своите блестящи обувки:


https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-cherni-s-kapsi-470

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-cherni-s-kapsi-492

 

Въжета, въжета и още въжета


Ако мечтаете за разходка с лодка в търсене на приключения, то това лято ще е създадено специално за вас. И за да бъдете в перфектен синхрон с морския мотив, заложете на сандали с въжета, които се увиват около крака и се връзват в интересни възли.


Те са не само удобни, но и ви позволяват свободата да регулирате ширината на обувкта. Трябва просто да стегнете или разхлабите въжето. А, ако сте от по-креативните, можете да създадете сами интересни възли, с които да привлечете още повече вниманието към себе си. Възползвайте се още сега и се гмурнете в морската тенденция, която ще владее това лято:


https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-letni-obuvki-ot-estestvena-kozha-srebristi-na-platforma-s-vrazki-486

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-letni-obuvki-ot-estestvena-kozha-srebristi-na-platforma-474

 

Равни подметки


Ако не обичате да носите токчета в ежедневието си, равните сандали са ваш най-добър приятел. А най-хубавото е, че този сезон ще бъдат много модерни. Заложете на такива с равна, повдигната подметка. Те ще ви бъдат в пъти по-удобни от онези, с които сякаш стъпвате на пода. А и са много по-полезни за крака, особено ако имате висок свод. Но дори да нямате, равни сандали с подметка около сантиметър ще ви осигури удобството, от което се нуждате, за да ходите през целия ден, без да усещате болка в краката на края на деня.


Изберете своите равни сандали:

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-v-cvyat-pudra-s-perforaciya-cvetya-i-vrazki-832

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-grafiteni-s-perforaciya-cvetya-i-vrazki-833

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-slonova-kost-819

 

Платформи


Ако все пак обичате да ходите с високи обувки, но често страдате от болки в краката заради тях, платформите са тук, за да ви спасят от тях. Отново актуални и този сезон, те ще ви дадат стила на висока обувка, комбиниран с удобството на равна такава.


Тук можете да съчетаете всички останали тенденции в едно и да привлчете с изисканост и стил. Изберете платформи с връзки или такива с интересен цвят на подметката. Можете да заложите на камъни или перли в горната част на обувката или да вземете сандали в морско синьо.


Изберете своите платформи тук:


https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-sandali-ot-estestvena-kozha-v-cvyat-pudra-821

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/cherni-letni-damski-sandali-na-platforma-ot-estestvena-kozha-732

https://galdini.net/damski-obuvki/sandali/damski-letni-obuvki-ot-estestvena-kozha-srebristi-na-platforma-474

 

Изборът на сандали за лято 2019 минава под мотото: Да се забвляваме. Изберете сандали, които ви карат да се усмихнете, напомнят ви за морето и привличат вниманието!