Председателят на Business Lady Club специален гост на Седма национална политическа академия на Жени ГЕРБ

Мила Захариева, председател на Бизнес Лейди Клуб, беше специален гост на провелата се на 2-4.11.2018 г. Седмата национална политическа академия на Жени ГЕРБ по покана на Ирена Соколова, председател на Жени ГЕРБ. По време на академията Захариева представи Бизнес Лейди Клуб. В него членуват бизнес дами, собственици на бизнес, предприемачи, висш и среден мениджмънт.


Мисията ни в Business Lady Club е да съдействаме на нашите членове: да позиционират бизнеса си още по-добре, да увеличат бизнес познанията и уменията си, да разширят контактите си в България и чужбина, да разрешават реални казуси от бизнеса си. Нашите 5 стълба на успеха са: PR и маркетинг; Изграждане на контакти; Взаимопомощ; Личностно развитие; Социални каузи.


На срещите може да си създадете полезни познанства с дами на ръководни позиции и собственици на бизнес, всеки месец е с определена тема и имаме лектор, както и каним специални гости и подкрепяме социално ангажираните каузи на сдружение „Успешни в България”, основано от дамите в клуба. ”, каза г-жа Захариева.


На „Седмата национална академия на Жени ГЕРБ “Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста и на присъединяването на Западните Балкани” над 150 жени от цялата страна, в рамките на три дни участваха активно в обсъжданията и дискусиите с лектори, които представиха ключови секторни политики и тенденции при вземане на решение в областите на въздействие във вътрешните и външни работи на страната ни.
По традиция, националните форуми завършваме с инициатива, която провеждаме съвместно с жителите на населеното място и днес, с удоволствие се включихме в засаждането на борови и дъбови дървета, оформящи красива алея в парка на Велинград!, каза г-жа Ирена Соколова.

Политолози, анализатори, министри, евродепутати и изявени лидери на мнение, като Цветан Цветанов, Харалан Александров, Младен Маринов, Николина Ангелкова, Теменужка Петкова, Антон Тодоров, Зорница Русинова, Андрей Ковачев, Максим Бенвенисти и др. бяха лектори на националния формат с отворен код на диалог с дописване на техните предприети действия, прогнози, модели и хоризонт на работа.

Image Gallery