Print this page

Председателят на Business Lady Club специален гост на Седма национална политическа академия на Жени ГЕРБ

Мила Захариева, председател на Бизнес Лейди Клуб, беше специален гост на провелата се на 2-4.11.2018 г. Седмата национална политическа академия на Жени ГЕРБ по покана на Ирена Соколова, председател на Жени ГЕРБ. По време на академията Захариева представи Бизнес Лейди Клуб. В него членуват бизнес дами, собственици на бизнес, предприемачи, висш и среден мениджмънт.


Мисията ни в Business Lady Club е да съдействаме на нашите членове: да позиционират бизнеса си още по-добре, да увеличат бизнес познанията и уменията си, да разширят контактите си в България и чужбина, да разрешават реални казуси от бизнеса си. Нашите 5 стълба на успеха са: PR и маркетинг; Изграждане на контакти; Взаимопомощ; Личностно развитие; Социални каузи.


На срещите може да си създадете полезни познанства с дами на ръководни позиции и собственици на бизнес, всеки месец е с определена тема и имаме лектор, както и каним специални гости и подкрепяме социално ангажираните каузи на сдружение „Успешни в България”, основано от дамите в клуба. ”, каза г-жа Захариева.


На „Седмата национална академия на Жени ГЕРБ “Национално управление и сигурност. Политика на европейска свързаност в контекста и на присъединяването на Западните Балкани” над 150 жени от цялата страна, в рамките на три дни участваха активно в обсъжданията и дискусиите с лектори, които представиха ключови секторни политики и тенденции при вземане на решение в областите на въздействие във вътрешните и външни работи на страната ни.
По традиция, националните форуми завършваме с инициатива, която провеждаме съвместно с жителите на населеното място и днес, с удоволствие се включихме в засаждането на борови и дъбови дървета, оформящи красива алея в парка на Велинград!, каза г-жа Ирена Соколова.

Политолози, анализатори, министри, евродепутати и изявени лидери на мнение, като Цветан Цветанов, Харалан Александров, Младен Маринов, Николина Ангелкова, Теменужка Петкова, Антон Тодоров, Зорница Русинова, Андрей Ковачев, Максим Бенвенисти и др. бяха лектори на националния формат с отворен код на диалог с дописване на техните предприети действия, прогнози, модели и хоризонт на работа.

Image Gallery

View the embedded image gallery online at:
https://businesslady.eu/politika-i-socialni-roli/politika/item/2816-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-business-lady-club-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD?tmpl=component&print=1#sigProId3382179228