Вили Пеева–Пападопулу бе отличена на първо място в категория Здравеопазване, на 11-то издание на Годишните награди на списание и клуб BUSINESS LADY

Вили притежава магистърска степен по право. Oт 2004 г. работи като юрист в сферата на здравеопазването. От септември 2007 г. е управител на МЦ „Афродита” ООД. Владее пет езика, омъжена с три деца. Наградата бе присъдена за усилията й в посока налагането на тъканна банка Future Health като 20-годишен Европейски лидер в тъканното банкиране.

Future Health е създадена през 2002 година в Англия и е първата частна акредитирана банка за съхранение на стволови клетки в Европа. Съхранява повече проби от всички частни тъканни банки във Великобритания и България взети заедно. Future Health е носител на наградата за качество на Кралицата на Англия в продължение на 5 години и тази година навърши 20 години успешна дейност в цял свят. Future Health, има две собствени, напълно акредитирани лаборатории в Англия и Швейцария. Работи в над 75 държави на 6 континента. В България компанията функционира от 2010 г. чрез нейния представител Медицински Център Афродита. По официална статистика на Изпълнителна Агенция по трансплантация, от 2014 година Future Health е най-голямата тъканна банка и в България. През 2020 година Future Health купи американската тъканна банка BioEdent, сделката прави компанията един от световните лидери в тъканното банкиране.